Trötthet

Jag har under de senaste åren upplevet att jag är trött, men tänkt att det nog en är normal grej och därför inte fokuserat på det utan kört på ändå.
 
Under 2013 så började jag känna att jag var så trött att det blev onormalt, att inte kunna hålla sig vaken i bilen även om man åker någon mil bara känns inte normalt och att alltid somna när man satt i soffan och tog det lungt kändes inte okej.
 
När jag ökade min dos ( helt enligt läkarens order ) ifrån 50 mg till 125 mg så har jag känt stor skillnad både i humör, ork och att kunna hålla mig vaken. Jag har levt på lyckan och känt att vinden verkligen har vänt tills idag..
idag slog det mig att jag efter att ha varit trevlig och social i 20 minuter blev helt slut och inte orkade prata mer. Jag kände hur jag slöt ögonen i bilen och ville sova påväg hem och hur jag redan längtar efter att gå och läggga mig....vad är det för fel nu ? 
 
Jag lämnade prover till läkaren på endokrinologen i fredags och hoppas få svar på dem så fort som möjligt, om värderna är som dom ska så kanske det bara är mörkret och kylan som gör inverkan på mig men jag hoppas verkligen att det försvinner för jag vill framåt och inte bakåt
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback