Det bästa

Jag har en sån tur att jag har min familj nära mig och att jag har möjlighet att få hjälp med passning av min håriga lilla skatt. Jag tycker det är viktigt att en hund kan vara själv och behärskar att vara ensam i huset men såklart inte förlänge. Därför är jag så tacksam och glad över att vi har " dagis " som vi kallar det och den bästa "dagisfröken" vi kan ha.
 
Ebba och mammas schäfer Karima trivs så otroligt bra ihop och har hittat ett sätt att leka och umgås som funkar trots storlekskillnaden som är på dom två. Att se dom tillsammans är underbart och från första stund när jag skaffade Ebba och hon var en liten valp så har Karima tagit stor hand om Ebba och lärt henne allt hon kan.
 
 
 
 Att skaffa hund var något jag va lite rädd för, jag var inte säker på att jag skulle kunna ta hand om henne och att jag skulle bli låst. Men såhär i efterhand så är jag så otroligt glad och lycklig över att Ebba är i mitt liv, hon är så go, underbar, söt och verkligen min bästaste lilla tjej. Att bara se henne gör mig så otroligt lycklig och jag är glad och tacksam för att S och Ebba är lika kära i varandra som jag är i henne. 
 
Att hela min familj och mina vänner oxå gillar henne underlättar ju verkligen livet. Tänk så mycket glädje en sån liten donna kan ge! 
 
 Kommentarer

Min håriga lilla favorit!! <3

Svar: <3
Sanna


Kom ihåg


Trackback