Ups and downs

Har nu tagit helgen efter en kaosnatt rent känslomässigt.
Den helgen är mer än välkommen och jag tänker njuta och försöka fylla på positiv energi, är inne just nu i en period där saker och ting inte riktigt går som jag vill. För visst är det så att ibland så går allt hur bra som helst...livet flyter på och inget krånglar. Ibland kommer baksidan då småsaker hela tiden går fel och man blir fylld av människor med negavtiv energi och det är jobbigt.
 
Så idag är jag evigt tacksam för att det är sommarkänsla ute, varmt och skönt med sol, att det är jävligt mycket hockey på tvn och att melodifestivalen bjuder på musik under kvällen !
 
5 kommentarer
SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG!

Ja, visst var dem! Det tycker jag att du ska göra. Det är grymt att de alltid har ta tre - betala för två. Helt klockrent! :D

Svar: ja där har dom kommit på en smart grej skopunkten ;)
Sanna

Emelie

Man får försöka att inte påverkas av negativitet! Dock är det ibland svårt :/

Svar: helt sant !! Det är riktigt svårt ibland...men med underbara människor i livet så får man försöka att hämta energi från dom ;)
Sanna

SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG!

Tack för tipset! ;)

mathilda

fin blogg!! :)

Svar: tack gumman, va snäll du är =)
Sanna

jenny

Skaka bort de där negativa och tänk istället på nått positivt! :) Inte alltid det lättaste, men lyckas man så är det kanon. Tänk på nått du är bra på eller nått som gör dig glad!