Yours and mine

Så har vi äntligen fått hem våra skor jag och mannen, haha jag blir road av bara tanken att vi nu äger ett par likadana skor och ska lyckas undvika att använda dessa samtidigt i sommar ;)
Dock tycker jag att Ed Hardy är ett märke som både tjejer och killar kan använda och vi är båda supernöjda med våra nya pjuks ;)Kommentarer

Riktigt coola! Haha HUR ska ni kunna undvika det? ;)

Ha en härlig vecka!

Svar: ja visst är de läckra ! hahah ja du , det är en väldigt bra fråga. Vettefan...vi får enas om att använda dom varannan gång ;)

tack desamma vännen !
Sanna

Haha lycka till med det! :)

Nej det är inte alls dyrt men det beror ju på om man vill ha en speciell design eller så. Jag använder Vistaprint som jag tycker är väldigt smidiga och har en hel del fina att välja mellan samt att priset är kanon!

Kram

Haha rätt roligt att jag precis fick ett liknande mms från en av fruarna från ett annat lag, att hon & hennes snubbe fått likadana tröjor + skor :)

Niiice! Jag älskar LA :) Härlig stad.
Jag har bott här i .. lite mer än ett år. Beror på hur man ser det, jag flög hit i februari 2012 i alla fall. Men då var det en semester! Sen blev det som det blev...

Svar: hahah va roligt ! Ja de där med lika grejer är väl kanske inte min grej egentligen, men va fan gör man när man gillar samma grejer ;) hahah

oj jasså, shit va coolt ! tänk va ens liv kan förändras på ganska kort tid...antar att du hade lite andra planer innan och så blev det som det blev och det blev helt kanon ! =) Sånt är riktigt coolt !
Sanna

Godmorgon!

Vill du göra ett bloglovinbyte?

Kram! :)

Svar: god morgon ! tyvärr gör jag inte det kram
Sanna

Coola :)

Svar: ja visst är dom snygga =)
Sanna

Det var skitsnyggt, då kommer ni matcha perfekt! Underbara skor också, grymt snygga! Nu blev jag lite avundsjuk! ;)

Svar: ja visst är dom snygga !! Jag är riktigt nöjd med dom...du får köpa dom du oxå..det är ju riktigt bra pris på dom !
Sanna

Så tuffa skor!!

Svar: ja visst är dom snygga ;)
Sanna


Kom ihåg


Trackback