Så va det dags för en sån period igen....

Jag gissar att jag inte är ensam om att ibland under vissa perioder bara känna mig så jävla ful. Det spelar liksom ingen roll vad man hittar på, om man är sminkad eller osminkad man känner sig så sjukt ful när man kollar i spegeln och missnjöd att man blir sur.
 
Så är det för mig just nu...jag känner mig inte ett dugg vacker nånstans...alla kläder sitter bajs,jag är fet, ansiktet är fult och hårfärgen känns inte som jag...vill bli blond men vill inte förstöra mitt hår men färgen som jag har nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med.
 
BLÄ BLÄ BLÄ !!!
 Kommentarer

Vi är många andra som ser din skönhet, och som ofta önskar att vi va som du!!!

ÄLSKAR DIG! precis som du är.... och det hoppas jag du gör med mig oxå.....

Svar: tack för dom fina orden älskade mamma !klart jag gör =)
Sanna

sv: Lägg i en ask eller pärlblond från mood, sedan kör du på blonda slingor varannan vecka om du vill bli ännu ljusare!:) Den ask/pärlblonda tar bort orangea och gula pigment!

Svar: kan jag göra det även om mitt hår är ganska mörkt ? gör det nån skillnad liksom ? tack det ska jag absolut göra isåfall...ditt tips kan rädda min dag om det funkar. Gillar inte mitt hår alls just nu =/
Sanna

Konstigt att bilden kan skifta, för mig är du alltid vacker,,o jag har bra syn Kram

Svar: tack pappa ! du är så snäll =)
kram kram
Sanna

Haha, kul att jag precis satt och tänkte på hur ful jag kände mig när jag läste detta.

Mest irriterad över att jag har så mkt eksem nu, det ser hemskt ut! Och gör ont. och ja, tur att det är kallt ute, hade aldrig kunnat vistas kortärmad eller barnet bland folk nu.. :(
jaa..BLÄÄÄÄ!!

Svar: ja men vi har alla det så ibland, och erkänner man bara för sig själv att det är en sån period just nu och att det går över så tror jag det känns lättare.
Sanna


Kom ihåg


Trackback