Please or no please

De otroligt omtalade och snygga jeansen från Please börjar nu finnas på fler och fler ställen att handla. Jag hittade en sida där de hade ett stort utbud på just dessa jeans och satt och bläddrade bland bilderna. Jag kan säga att det var den första bilden som fick mig att klicka in då jag tyckte stilen va så skön och snygg.
Men när jag kom in på sidan så såg jag bilden till höger och kände mig så besviken på att dom lagt ut en sån bild rent säljsmässigt. 
 
Jag blir inte ett dugg sugen på att köpa jeansen till höger, det är ju en smal tjej med fin kropp men byxorna sitter verkligen inte bra på henne och tydligen så är det en förliten storlek ( uppenbarligen då man lyckats trycka fram lite sidofett ) så otroligt onödigt !
Men bilden till vänster får mig att vilja köpa hela stilen !
 
Vill ni kolla och kanske shoppa så finns sidan härKommentarer

Alltså.. HUR tänkte de när de stoppade i henne i en för liten storlek utan en tröja över?

Svar: ja du, det är en jävligt bra fråga ! Bilden blir ju så sjukt ful och jeansen får ett väldigt negativt intryck
Sanna

Håller med dig, de ser supersnygga ut på vänstra bilden men hade inte ens tittat på bilden till höger. :/

Sv; Besöket ställdes in pga tjänstefel av vakterna, kan tyvärr inte berätta mer såhär 'öppet'. :(

Trevlig helg!

Ja verkligen!! ellerhur, så himla skönt att bara slippa allt faktiskt! :) Tack du! Kram

Jag måste hålla med dig där. Man köper inte byxor som inte ser ut att sitta bra.. om man går efter bilder. Så det blir lite fel.

Det är helt underbart!! Att söka jobb i USA är inte lätt, beroende på vad det är för något du är ute efter. Jag har t.ex. inte arbetstillstånd med mitt visum. Förstår att du är sugen på att flytta till USA dock.. det är ju "drömmarnas land" :)

Svar: nä verkligen, ska man sälja gäller det att sälja kläderna snyggt !
Ja visst är det de..och framförallt så finns det ju alla klimat och möjligheter i de landet då det är så stort. Önskar jag kunde få med min mannan och dra över. Vad gör du om dagarna om du inte får jobba ? klarar ni er ekonomiskt liksom ändå ? vart i Usa bor du ?
Sanna

Så sant så!

Hej!
Är allt bra med dig? :)

Svar: hej ! förutom en förkylning så är det riktigt bra med mig, hur är det själv ?
Sanna

Haha herregud vad illa bilden till höger ser ut, de är ju alldeles för små för modellen. Håller med om att vänsterbilden är mer säljande!

Kram på dig tjejen,
Cornelia

Svar: ja det är helt sjukt hur dom har misslyckats med den produktbilden, tjejen är ju liksom smal som det är och att då köra ner kroppen i försmå byxor och inte se till att de sitter snyggt är ju bara så förrödande för försäljningen.
kram kram
Sanna

Det finns absolut alla sorters klimat!! :) Jag jobbar med vårt projekt för barnsjukhuset i stan och ser till att allt flyter på smidigt för min man så att han slipper fokusera på annat än det han ska göra på planen. Vi klarar oss bra ekonomiskt, min man fick en ganska stor lönehöjning i år så det fungerar. Vi bor tillfälligt i Jupiter, Florida. Men annars bor vi i mitten av USA, i St. Louiss.

Svar: åå va roligt det låter med barnsjukhus, hoppas det går bra =) Ja det är kanske vanligt att man lever på en lön, el ? min fördom säger att det inte är helt ovanligt i usa, om man jämför med Sverige tänker jag. Här kan ju inte så många göra det tyvärr. Fan va härligt ! Jag har varit i Florida två gånger och är så sugen på att åka nån annanstans nästa gång...men jag gillar Florida mycket
Sanna

Det är hur bra som helst, så som det ser ut nu så drar vi in nästan 2000 kronor till sjukhuset varje gång killarna slår en homerun. Och då har vi bara precis börjat insamlingen, hoppas nå en miljon dollar till dem i år :) Vore hur coolt som helst!!

Det beror helt på, men det är väl vanligare i USA än i Sverige att man är mer "uppdelade" som kvinna och man. Och att vara som jag är, hemmafru, är betydligt vanligare i USA än i Sverige. Men å andra sidan så skulle inte våra liv fungera på något annat sätt, vi har pratat om det men det skulle bli en katastrof :)

Florida är underbart men skulle nog rekommendera att se något nytt nästa gång, finns hur mycket som helst. Och det är något visst med storstäderna också :)

Svar: åå va kul ! Hoppas att ni snart få till ett sjukhus ! =)
ja det blir nog LA nästa gång...det är vad jag hoppas på iallafall =)
hur länge har du bott i USA ?
Sanna

Bilden till vänster. Man får mer en helbild om hur man skall kunna styla;-)

Svar: ja och hon är ju svinsnygg i sin styling den tjejen !
Sanna


Kom ihåg


Trackback