Light up my life

 
Ligger hemma i soffan och mår precis sådär dåligt som min förkylning tycker att jag förtjänar.... men tar det säkra före det osäkra och vill bli frisk innan resan.
Funderar på vad jag ska äta för mat idag...typ så skoj har jag haha men orkar knappt ens äta. Hatar att ha ont i hals och öron och huvud och känna sig som en liten överkörd sparris. Men det blir bättre !!!
 
Dagarna rullar på fort och nu börjar allt de där man har planerat för så länge att verkligen närma sig och jag tror fortfarande att det är flera månader kvar. Det känns väldigt konstigt ! Är det fler än jag som är så ?
Dessutom är de där med att packa min absoluta mardröm, packar alltid fel och har aldrig någon väska som känns helt rätt.
 Kommentarer

sv: Jaha men va najs! :D Den här kan man hitta på Åhlens ! :) Bara att fråga sig fram där! :)

Nej men gud va fint! :D

sv: Tack du! :D

Jag vet inte om jag har en allvarlig sparrisskada men du skriver att du känenr dig som en överkörd sparris, vilket självklart inte är bra... hoppas det känns bättre. MEN. Vad är min tanke`? "Åh sparris. Stekt sparris men stekt svamp och lite citron". Jag tror jag behöver söka vård. Sparrisjunky!

Found you!! :) Haha, vad skönt att höra att det inte bara är mina palmbilder som lockar. DÅ skulle jag vara körd snart ändå när vi flyttar tillbaka till "The Louuuuu", för vi har inga palmer där :P

-ja så tycker jag också! Jag och min bästa vän har bestämt att vi ska flytta dit! :) Alla verkar tycka att det är en bra idé förutom min familj typ.. haha!

sv. åh, vart ska du åka? :)
KRAM

Svar: jag ska åka till Island om ett par dagar....byter detta kalla land mot ett nytt ;) hahah
Sanna

Så vackert!

Svar: tack =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback