color

Riktigt förkyld och jävlig idag...trodde att jag gick åt det friska hållet men det verkar ha vänt tyvärr.
 
Slappar i soffan med lillvovven och söker lite jobb, även om jag har en plan för 1 och ett halvt år framåt så kan jag ändå inte bara slappna av utan vill söka jobb och hitta nya möjligheter. Ser det som något positivt och att det är ett tecken på att jag kommer att klara mig bra sen när jag blir arbetslös ;) 
 
Ska försöka att ljusa upp mitt hår senare idag då jag inte trivs så bra i det röda håret jag har just nu, tack till min älskade mamma som gör detta möjligt ! <3Kommentarer

Men jättefin röd färg ju =)

Svar: tack ! dock vantrivs jag verkligen i den...känns inte alls som jag och som att den passar till mitt ansikte, men själva färgen är ju fin ;)
Sanna

Fin blogg du har, vill du göra ett bloglovin byte? :)
Kram

Svar: tack ! va roligt att du gillar min blogg, tyvärr gör jag inte sånna byten
kram
Sanna

Åh, är också sjuk. Krya på dig!

Svar: tack desamma tjejen ! <3
Sanna

sv: Men tack (: nej det är en blandning på löshår från rapunzel och mitt egna (:

Svar: okej , ja det va verkligen superfint !
Sanna

sv. haha jaa, vi båda får krya på! Verkligen inte roligt att vara sjuk!! Fast det är la tur att jag är sjuk innan jag åker utomlands, bara 12 dagar kvar så hoppas förkylningen försvinner!!

KRAAM, ps krya på dig! :))

Svar: ja det får vi verkligen göra =) ursch ja hoppas det går över..jag hoppas på desamma men jag åker om ett par dagar bara

kram kram
Sanna

Du var med i min dagens stjärna
Nu ligger vinnaren uppe.

Jag tänker att jag BORDE ju vara lite nervös, jag vet ju vad jag ger mig in i och hur jag ville dö, trodde jag skulle dö, sist, haha! Men nej, faktiskt inte - men det lär jag väl få äta upp ;D Längtar bara massa!

Kramar

Svar: ja va fan du har ju gjort det förut och det kommer att gå lika bra denna gång =)
lycka till !!
kram
Sanna

Jaha :) och london eye är nog inte helt fel!

Jag pluggar datorspelsutveckling :)
vad gör du sj?=)

Svar: jaha va coolt ! jag jobbar för tillfället...funderar på vad jag vill göra i framtiden =)
Sanna

Krya på dig!

Svar: tack du underbara !
Sanna

sv: Jag ballade ur faktiskt! :/

Svar: det gör inget tjejen ! Nästa gång så klarar du det....livet är fullt av små prövningar och ibland klarar man dem och ibland kan man bara inte...det gäller att inte känna att man är dålig för det utan bara kämpa vidare och ta sig an utmaningen nästa gång
Sanna

Det är alltid bra att ha en plan redan INNAN, det är många som inte är så smarta. You rock!

Svar: ;) kram !
Sanna

Krya! Fin bild :)
Sv: yes! Jag bodde på ett hotell vid Russell square garden som
hette något med international. Det låg väldigt bra till, gångavstånd (ca 2-3km tror jag) till Oxford street, nära till en rad olika restauranger på samma gata, tunnelbana och bussar. Om du vill se staden är det bra att åka sightseeing buss, finns hop-on-hop-off. Madame tussauds känns lite roligt, men jag hade högre förväntningar. När det kommer till shopping rekommenderar jag Oxford street, men det brukar vara väldigt mycket folk, Abercombie är bra, men det var lite svårt att hitta dit minns jag. Jag åkte även till ett shoppingcentrum som heter Westfield som jag rekommenderar varmt. Testa gärna att gå på en typisk brittisk pub och jag rekommenderar verkligen att gå på musikal. Jag såg the ghost nära Picadilly circus och den var verkligen grymt bra gjord med alla special effekter osv. Det kändes mer som en film och jag kan fortfarande inte förstå hur de kunde genomföra vissa scener. Älskar verkligen London. Vill tillbaka!
Kram

Svar: tack så jättemycket för alla dina tips !! kram kram
Sanna

vilken fin blogg du har :)

Svar: tack så mycket va snäll du är =)
Sanna

fin bild :)

Svar: tack så mycket ! =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback