nike green

 
Färg (förutom rosa ) och framförallt grönt har varit ett big no no för mig. 
Gillar inte grönt alls till något och har aldrig ens tänkt en sekund på att ha ett par skor i den färgen, svart är det jag har kört på när det gäller denna shopping. Men när jag såg dessa från Nike så måste jag erkänna att jag faktiskt svänger lite i mina åsikter. Dessa skulle jag gärna glida runt i till våren, finns att köpa härKommentarer

Sv: ja troligtvis, kräkts hela förmiddagen. Nu har det varit lungt en stund tack och lov :/ blä.. Men var väl ganska väntat när Alicia hade det förra veckan. Hoppas på att vara tillbaka på torsdag :)
Hoppas du klarar dig, verkligen inget man önskar någon :)
Kram

Svar: krya på dig tjejen !!kram
Sanna

Jag är oxå rätt svart och ganska "neutral" i min smak - men när det gäller träningskläder, då går jag GÄRNA bananas och "frossar" i färger och blandar hej-vilt :)

Svar: va härligt =) ja träningskläder är det lite lättare att bli " galen " med färg, men det får bli en utmaning för oss båda att bli lite wild and crazy med färg även i vardagen kanske ;) hihi
Sanna

Snygga :D

Svar: ja visst är dom ! =)
Sanna

Tycker också det är svårt att känna sig bekväm i mycket färg. Snygga var de dock.

Svar: ja visst är de läckra på något sätt...tänk att ha lite svarta kläder till bara och så glida runt i dessa, Urläckert !
Sanna

fin blogg, kolla gärna in min också!

hej :) allt brA?

Svar: hej ! jo tack det är bra med mig, förutom lite halsont. Hur är det själv ?
Sanna


Kom ihåg


Trackback