Happy girl ( eller ?!?! ) !

Hallo gott folk ! 
 
Jag har varit och är på sjukt dålig hurmör ett par dagar, kan vara en rosenknopp stundvis och skratta och vara glad, men bryter ihop mellan stunderna och vill stundtals göra folk illa ( skulle aldrig göra det dock, bäst att lägga till, haha ) ni vet när man är sådär sur och stör sig på saker som folk gör och har noll tålamod. Där har ni mig  !
 
Iallafall så är jag för stunden på väldigt bra humör, sitter hemma ensam i huset framför brasan med datorn i knät och kunde äntligen klicka hem sportbh:n som jag letat så sjukt mycket efter. Envis som jag är så kollade jag in på hm:s hemsida och klickade hem den direkt med 25 % rabatt, me like ! 
 
 
Att det är den där speciella kärleksdagen idag är inget jag direkt tänker nämna för det är inget som betyder så mycket för mig, ge mig lika mycket kärlek idag som alla andra dagar så är jag nöjd. Men hoppas att ni som firar har det bra och att ni som inte gör det oxå har en helt fantastisk dag ! Kommentarer

sv: ursäkta för sent svar, legat sjuk sen förra helgen, men är på bättrings vägen, hur är de själv?
i helgen blir det att gå på bio med min pojkvän sen bara ta det lugnt, friskna till! :)

Svar: åå va skönt att du är bättre ! jo tack med mig är det bra =) ha en underbar helg !
Sanna

Hej!
Vet du någon som vill ha en header eller/och en bloggdesign till blogg.se ? :)
Bloggdesignerna gör jag efter era önskemål, dom kostar 150kr. Då ingår bl.a eget domän namn som du har i ett helt år. Dvs, du slipper blogg.se efter ditt namn.
Kontakta mig!


Kom ihåg


Trackback