Så trött så trött

Igår och idag har nog slöheten tagit priset tror jag...har verkligen inte gjort ett skit under tiden jag är hemma. Soffan och de goa duntäcket är så mysigt att jag bara vill ligga och sova och gosa med Ebba så mycket jag kan...och jag tänker unna mig det. Det är helt okej att bara ta det lungt ett par dagar och faktiskt bara göra smågrejer.
 
Igår va jag på starta eget-kurs på kvällen och det mötet handlade om ekonomi, svårt enligt mig men inte omöjligt ;) Idag ska jag iväg och träna med min bror i eftermiddag så lite kommer jag ju iväg och gör...men här hemma står det still ett tag hahah
 
Ebba är lika utslagen som jag ;) Kommentarer

Jag känner mig likadan idag :(

Svar: skönt att jag inte är ensam…vissa dagar är bara sånna man vill sova och sova på. Hoppas vi båda känner oss piggare imorgon =)
Sanna

På Japan Photo förra julen, de hade kampanj då så tror att den "bara" kostade 10 nånting - vet inte vad den ligger på nu men mrk III har ju kommit så den går säkert att få tag på till bra pris begagnat - och de som har en 5D är ju som regel mer rädda om kamerorna än de som har en 550D tex, om man nu får dra alla över en kant sådär, så tror inte det är någon fara med bättre begagnat! :D

Svar: ja jag letar som en tok efter en begagnad till ett bra pris, men det är svårt att veta hur mycket man ska ge för att det ska vara bra. Ja jag hoppas att man kan köpa en och att de skött grejerna fint. Tack tjejen !
Sanna

Ser riktigt skönt ut. Vad ska du starta? Ja, eget Men vad för fÖretag?
/P

Svar: jag ska starta ett kulturföretag för sång och foto tänkte jag =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback