Ångest delux

 
Jag är så fucking jävla trött på alla som kavlar ut över världen hur gött det är att träna och att träningen går superbra, viktnedgången går galant och musklerna växer som aldrig förr. 
 
Klart att det är kul att det går bra för folk, missförstå mig rätt nu ! Jag uppmuntrar till att folk ska röra på sig och jag unnar verkligen alla att både träna, berätta om det och tycka att det är världens roligaste MEN ibland är det så jävla jobbigt för mig och säkert för många andra att läsa.
 
Jag är garanterat en del av de där, jag kan checka in på gymmet och skriva att man svettas och har det gött och ojojoj va härligt det är och stundtals så är det de. Men just nu är det tvärtom !  Just nu känns träningen tung, motivationen sviker, kroppen svarar inte alls och den efterlängtade viktnedgången lyser med sin frånvaro och ångesten är på topp över att jag är tjock och att alla tänker att jag är ohälsosam och lat. Det är ren ångest som får mig att gå till gymmet och som får mig att svettas och försöka springa, som första steg vill jag bara gå ner i vikt och nu när det fan inte går så blir det bara dret.
 
Så för mig just nu är det ångest att gå dit och gå hem och fortfarande inte gå ner i vikt och det känns bajs när jag tränar för att jag liksom vet att det är ett misslyckande redan när jag gör det. Ja ni förstår ju vilken jävla tråkig tankebana jag har hamnat i
 Kommentarer

Sv: åhå, tack så mycket :$ Jobbar som ritare Åt ett KonstruktionsföRetag :) inte så Glammigt som man skulle kunnat tro, eller hur? ;)

Älskar dina träningsbyxor btw, satan va snygga! :)

Svar: jaha okej…det låter spännande =)
tack, dom är ifrån Gina tricot…kan verkligen rekommendera dom..supersköna !
Sanna

Tråkigt atT Du känner så inför träning. Jag brukar dock ha samma problem..

Men om du vill muntra upp dig lite så kan du passa på att vara med i min utlottning. Du kan vinna mineralsmink eller ögonfransserum :)

Klicka/kopiera på länken så kommer du direkt till inlägget!
http://maddebrostrom.blogg.se/2013/december/julklappskalender-utlottning.html

Svar: jag hade gärna varit med och tävlat..men jag vinnar aldrig något ändå så det är typ ingen ide att tävla för min del…har inge tur i tävlingar och spel alls tyvärr
Sanna

Känner exakt samma sak. Jag är trött på alla människor som måste skylta med hur bra det går att träna. Varken orken, motivationen eller självkänslan finns där och hur mycket man än försöker hitta den, så finns den bara inte. Nu låter jag säkert avundsjuk eller som en bitterfitta, men jag önskar verkligen att jag kunde hitta allt det där som alla andra hittar... Om du förstår vad jag menar.

Svar: ja absolut, jag fattar precis vad du menar…jag känner likadant…för mig är det nu viktigt att lägga ut min verklighet och säga att jag inte alls har de sådär lätt som andra verkar ha och att resultaten inte kommer som de ska. Och just detta fick ju dig att skriva och känna att du känner likadant…så nu är vi iallafall två som känner lika och som kan få lite lindring i att vi inte är ensamma. Kämpa på tjejen så kommer det att komma , det är jag säker på att det gör för oss båda..vi måste bara hitta styrka och kämpa <3
Sanna

Jag har också haft (har) det där problemet, att träningen inte funkar och motivationen tryter...
Men jag försöker se det så att vad man än gör på gymmet, vare sig jag går en halvtimme på bandet eller cyklar i bara 20 minuter, så är det faktiskt bättre än att sitta hemma. Nånting är alltid bättre än ingenting! Men jag är jävligt bitter ofta jag med. :P Speciellt när instagramfolk, tumblr och facebook-människor SPYR ut hur jävla härligt all träning är. Typ joggar till gymmet, sen 2 timmar cardio och jogga hem, laga en stor fantastiskt nyttig gryta med fantastiskt nyttiga (ekologiska!!) grönsaker, rötter, kyckling och bark. Sen tapetserar de om i barnens rum, och efter det en långpromenad med hunden en mil, hem och lägga barnen, förbereda morgondagens "Overnight-Oats"-frukost, packa träningsväskan och sen mysa i soffan en stund och mumsa på en smoothie, innan man går och lägger sig och har fantastiskt bra sex (eftersom man är så vältränad) och somnar sött i sin säng. Drömmer om workouts såklart....

Aw gaaaaad jag spyr på dem ibland....

Men från en vanlig dödlig till en annan: Kämpa på! Allt är bättre än inget och låt det ta tid! :)

Ta hand om dig! :)

Svar: åå gud vad jag skrattade när jag läste din underbara kommentar ! Tack för att du verkligen tog dig tiden att skriva den…den förlängde mitt liv med många år =)
Skönt att höra att det inte bara är jag som har de där känslorna och som lessnar på att folk är så jävla fejk och skriver att allt är så bra ( fast dom säkert inte lever som dom skriver ). Skönt att vi vanliga dödliga kämpar tillsammans och håller ihop…vi får peppa varandra !!

massa kram på dig !! Detta fixar vi ;)
Sanna


Kom ihåg


Trackback