Why ?

Kan någon vara snäll och berätta för mig va grejen med gummistövlar är ? 
 
Jag kan verkligen inte förstå hur det ens är möjligt att jag kan möta unga tjejer påväg till skolan iklädda Hunter-gummistövlar på årets ( hitills ) varmaste dag och detta mitt i stan ?! Dagen bjöd på massa sol och i stan är det inget slask som man kan behöva skydda sig mot. Så varför ?
 
Jag fattar att om man har köpt ett par dyra stövlar så vill man väl visa upp dom, men känns det inte väldigt fel att klä upp sig snyggt med jeansleggings, en fin topp eller skjorta och så bära ett par gummitstövlar på det mitt i stan?! Det måste dessutom vara skitvarmt att gå runt i ett par sånna en hel dag...eller ? Säg gärna om jag har fel !
 
Nä tjejer skärpning nu hahah, men jag har ett tips ;) 
Gillar man hunter så kör på ett par ballerinaskor nu när det börjar bli varmt istället ;) Kommentarer

Jag fattar inte ens hur Hunter gummistövlar kan vara så poppis, jag tycker gummistövlar inte direkt är något man tar på sig till skolan :>

Svar: nä det är ju olika de där vad folk tycker. Personligen skulle jag inte lägga 1000- 1500 kr på ett par gummistövlar men vill man det så är det helt okej för mig. Dock tycker jag det är konstigt att man använder dem vid sånna märkliga tillfällen
Sanna

Haha! Bra tips!

Jag har ett par grymt snygga Ilse Jacobsen-gummistövlar men tar faktiskt bara på dom om det finns risk för väta :)

Ha en fin helg!
Kram

Svar: ja alltså jag har inget emot gummistövlar och inte heller att folk köper riktigt dyra och fina. Det är helt upp till varje person. Men det jag inte fattar är hur man kan matcha dem så otroligt illa och använda dem när det verkligen inte passar. Det ser ju bara dumt ut då...det blir som att dom bara vill använda dem för att visa att de har köpt svindyra stövlar liksom...ser ju sjukt ut. Men om man har dem när det faktiskt regnar eller är blaskigt. Det är ju helt natuligt =)
kram kram
hoppas du har en underbar helg du oxå !
Sanna

Jag har ett par Hunterstövlar men dom använder jag när det är riktigt regnigt eller slaskigt ute. Skulle aldrig få för mig att traska omkring i dom bara för att show up en hel dag på tex jobb. Mina används ute i skogen vid svampplockning eller när jag rastar hunden. Ibland till stan om jag har något ärende och det regnar/är blött.

Svar: va härligt ! ja men precis enligt mig så är det så de ska användas , eller att gummistövlar ska användas när det är risk för blöta liksom. Och vilka märken man har el hur de ser ut har jag ingen åsikt om, det är bara roligt med mångfald och olika mönster. Jag tycker bara det blir en show up som du säger när flickorna klär upp sig som fan och sen kör gummistövlar. Det ser helknasigt ut ! hahah
är dina stövlar sköna att gå i ? jag har aldrig provat ett par hunter, är de platta i foten el mer fotriktiga ?
Sanna

ja guuud säger samma sak här traskar alla runt i hunter gummistövlar även då det är plus grader och helt torrt har också tänkt på det där, det måste ju bli asvarmt…..herregud sjukt onödigt bara!

Svar: ja det känns bara som en show off när man går med sånna dyra skor/stövlar i en situation som bara känns helt fel
Sanna

haha exakt! =)


Kom ihåg


Trackback