Stylight

Bildkollage är något som både andra bloggare och jag gillar att syssla med, att kombinera snygga produkter med bilder och skapa inspiration.
 
Jag har pysslat endel med det men tröttnat lite då jag inte tyckte att det var så enkelt att pyssla ihop snygga grejer, men nu när jag testade Stylight så måste jag säga att jag blev inspirerad att börja igen.
Här kan man göra sina boars genom att lägga in produkter, foton, musik, videos och texter. Något jag märkte när jag gjorde mitt första var att det var ganska enkelt att förstå då jag kunde göra min första på 5 minuter ( med registering inräknad i tiden ) och att det finns otroligt mycket märken att välja på, dock långt ifrån alla och jag saknar stora märken som Marc Jacobs tex.
 
Här är ett smakprov på min board
Låten jag la in som ni ser som en video här på är en låt från Pink, och vill ni veta vilken så klicka in och lyssna. Den är helt klart jävligt grym och en av mina stora favoriter just nu !
 
Detta kommer jag att pyssla med framöver och vill ni börja så kör och tipsa mig så att jag kan följa er...och följ mig med ! Kommentarer

Jo, känner igen det där, men kommer man väl igång så går det av bara farten! Det är faktiskt så. Den mentala biten måste vara med också om du försår hur jag menar.
Sitter jag i soffan och säger till mig själv att det är jobbigt, jag är trött, jag orkar iiiinte.. Då lyssnar ju kroppen på det. Istället är det bara at säga till sig själv, NEJ, upp med dig, nu gör jag det här!" :)


Kom ihåg


Trackback