Dagen då solen värmde

Dagen har bjudit på sol och idag för första gången så svettades jag när jag gick med jackan på mig under den korta stund jag var i stan. Ingen är gladare än jag för det ;) 
Snart är det dags för vårjackan...men först ska det komma lite kallade temperaturer antagligen.
 
Jag måste säga att jag känner mig väldigt besviken på att det är så många som läser men som inte lämnar någon kommentar alls. Det är otroligt tråkigt med noll respons på inlägg man skriver eller frågor man ställer. Jag bloggar ju för min egen skull, men lite engagemang hade varit fint. Kom igen nu mina älskade läsare och gör mig lycklig med lite kommentarer ;) Kommentarer

OK, dagens kommentar från mig är att:

Visst varmt och skönt har det varit, men denna dag vill jag inte ha tillbaka..skönt att den snart är över.

Kan bara konstatera att det inte var min tur att ta färden uppåt idag !

Puss på dig gumman!

Svar: jag hörde det, fy fan vilken tur att det inte hände något. Mådde dåligt när S berättade vad som hade hänt =/
puss på dig mamma !
Sanna

Och det är allt tur vi har Sigge, som dessutom var beredd att åka till mig om jag inte fick loss hundgallret och fick fram det som behövdes.

Svar: ja han är en riktig ängel den killen är så glad att jag träffade honom
Sanna

Jag läser varje dag men är dålig på att kommentera hahahaha. Snygga byxor du köpt.
Kram

Svar: jag är otroligt tacksam för att du läser varje dag ! Det ska du veta ! Och blir lika superglad varje gång du kommenterar =) tack så mycket, dom är hur sköna som helst de där byxorna, kunde inte låta bli när det var 50 % rabatt.

kram kram
Sanna

Låter bra :)
Ja fick ett ryck imorse men blev bara en kortpromenad var ju tvungen att åka till jobbet. Men det var så skönt ute o nu har vi 11 gr ute så det känns att våren är på väg.
Härligt med lite rea.
Kram

Svar: ja det är så fantastiskt med att våren äntligen är på G.Ja men även små promenader och små grejer gör skillnad, allt handlar ju om att få en vana och att verkligen få det gjort.
Grymt bra av dig tycker jag =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback