A walk in the park

En ny serie kommer att bli av här i bloggen och den kommer att handla om mig och mitt välmående. 
Jag har en övervikt som ska bort och ett mående som är under all kritik och den ska jag ha hjälp med...i denna serie så kommer det blandas träning, kost, tankar och välmående-inlägg i en salig blandning.
 
Känner ni att vi vill peppa, hjälpa, tipsa och tycka till så är ni varmt välkomna med detta ! Jag behöver all energi jag kan få både från mig själv och från er, men kan andra så kan jag. Det är det mottot som ska driva mig...
 
Här är den banner som kommer att ligga i de flesta av dessa inlägg, made by me ;) Kanske inte den snyggaste haha men det är ett försök och gör det hela lite piffigare iallafall !
Idag när jag var ute på ärenden ( är ledig från jobb idag, den enda dagen denna veckan och passar då på att beta av hela att göra-listan ) så passade jag på att ta Ebba på promenad ute i solen. Åkte till motionsspåret på Skutberget och fick njuta av värme och Ebba fick öva på att inte stanna och lukta på allt ;) 
Förutom snön som låg blaskig på vägen i skogen så kändes det som en riktig vår...underbart ! 
 Kommentarer

Hejja hejja :)
Jag följer gärna med dig & Ebba på en promenad nån dag framöver! :) kramar/Carro

Svar: ja det vore supertrevligt om du vill göra det =) Är bara att höra av sig så får vi styra en dag när vi kan traska lite =) kram kram
Sanna

Och tänk på att även Karima o Jag gärna följer med 2 dagar i veckan!


Kom ihåg


Trackback