21 days

Igår fick jag ett riktigt pepp-talk som gav mig energi att ta ett för mig viktigt beslut, en tävling mot mig själv i något jag vet kommer att bli ett helvete. Men det måste göras och det ska göras nu ! 
 
Jag ska i 21 dagar avstå godis och läsk, godis har jag klarat förut och vet att jag kan. Läsken är för mig mycket mycket svårare ! Men som min kära vän Helene sa så tar det kroppen 21 dagar att bryta en vana, så 21 dagar utan får det bli för att utmana mig själv.
 
Idag är dag nr 1, vill ni köra med mig så lämna en kommentar så peppar vi varandra ! 
Jag vet att det står att man ska kryssa den dagen man är på..
men jag vill inte göra det förrän jag har klarat hela dagen.Kommentarer

Kämpa på det grejjjar du :)
Kram

Svar: tack för att du tror på mig ! =) kram
Sanna

Lycka till! :)

Svar: tack så mycket <3
Sanna

Håller på dig o du kommer fixa det. Måste berätta att jag nästan dagligen åt ngt godis men sen i dec fick jag magkatarr o fick tabletter o sen dess tappat sötbehövet nästan helt. Kanske äter en godisbit varannan vecka. Både bra o dåligt för godis är gott men ändå bra. Kram Kram

Svar: vad är det för tabletter du fått ? gud va härligt att tappa sockersuget, det är min önskan just nu och att vikten faller med det. Tack så mycket för att du tror på mig, jag kommer att behöva all pepp jag kan få.
kram
Sanna

Det kommer du att klara! Själv gillar jag inte alls läsk, choklad däremot är grymt svårt att avstå :)

Fundera även på om det finns något du kan byta ut pommes, pizza mm med! Det tillsammans med godis o läsk kommer ge en kickstart som heter duga. :)

Kämpa på Sanna, du fixar det om du vill. Du är starkare än många av oss!!

jag är med på det! :D då kan vi peppa varandra :)

Svar: gud va härligt , nu kör vi tjejen !!!
Sanna

Bara du vill så klarar du av vad som helst! En gång en vinnare, alltid en vinnare. Easy cake ;D Keep it up.

Svar: tack ! <3 ja jag känner mig stark men jag hoppas verkligen att jag får det resultatet som jag önskar annars kan det blir riktigt jävla tungt mot slutet
Sanna

Ja, men vet du vad? Resultatet förändrar inte vad du har gjort. Vad du har klarat av. Vad du har kämpat för eller lyckats med. Du lyckas varje dag. Oavsett om du snubblar på vägen eller ramlar omkull. Du lyckas varje dag. Resultatet förändrar inte att din resa och ett mål utan en resa vore ingenting. Du lyckas!

Svar: tack för ditt underbarbara pepp-talk ! Det där ska jag tänka på varje dag , de kan jag lova <3
kram på dig underbara !!
Sanna

Ja, men vet du vad? Resultatet förändrar inte vad du har gjort. Vad du har klarat av. Vad du har kämpat för eller lyckats med. Du lyckas varje dag. Oavsett om du snubblar på vägen eller ramlar omkull. Du lyckas varje dag och du tar dig upp igen! Resultatet förändrar inte din resa och ett mål utan en resa vore ingenting. Du lyckas!


Kom ihåg


Trackback