ZippersIdag blev det min ursnygga ( om jag får säga det själv ) tröja från Bikbok men skinnarmar och dragkedjor.
En väldigt snygg detalj på en annars vanlig grå tröja, känns väldigt jag på något sätt och jag trivs som fisken i vattnet med att bära den, * nöjd tjej * Kommentarer

Den ser jättesnygg ut!! Och du oxå. Älskar dig !!

Svar: tack mamma va snäll du är ! älskar dig oxå !
Sanna

Hej, kolla gärna in min utseendebesatta blogg! :)

http://utseendebesatt.blogg.se

Ursäkta för lite sent svar, men min helg var bra :D Hur var din helg då?

Svar: ingen fara =) min helg va bra, vad ska du göra denna helg da ?
Sanna

Tröjan klär dig verkligen!

Sv: Nej det är ingen rolig situation vi är i och har befunnit oss i så länge. Vi var hos doktorn förra veckan och även om varken vi eller doktorn tror på nån allergi så ska vi testa lite olika varianter med maten och sedan köra mjölkfri kost ett tag. Även psykolog ska vi träffa som kan mycket om barn och sömn. När kroppen blir som förlamad av trötthet blir jag även ganska nedstämd och det påverkar ju hela familjen så jag känner mig som en jäkligt svag mamma emellanåt. Men det blir alltid böttre efter ett tag för jag kravlar mig alltid upp ur svackorna. Tack för omtanken!

Kram

Svar: tack så mycket !
oj ja de där låter verkligen inte som någon rolig historia, hoppas verkligen att det ordnar sig för er snart. Förstår att en sån total brist på sömn måste vara förödande för sinnet.

kram på dig
Sanna

Har fått testa tre saker från Buzzador senaste året så det är inte alltför många :/ Tyvärr många kampanjer där man får nej. Vill du testa ett doftkit? Kan mötas upp så får du en förpackning om du vill? :)

Svar: ja men gärna, det gör jag gärna om du har något över som du vill ge bort. Tack va snällt !
Sanna

åh den har jag kikat på, den är så jag!! :D

Svar: köp den, så jävla snygg !!
Sanna


Kom ihåg


Trackback