Xlash

Jag har fått möjligheten att prova fransnäringsprodukten som Xlash har tagit fram.
Som ni alla vet som är trogna bloggläsare så har ju jag fransförlängning så helt ärligt så kommer kanske resultatet inte synas SÅ tydligt som det kanske gör på andra. Men av tjejen som sätter fransarna på mig har jag fått höra att jag har väldigt sköra och tunna fransar. 
 
Så resultatet av denna produkt kommer att kollas med henne, om hon upplever att mina fransar blivit längre och starkare ,det är just detta som Xlash säger sig hjälpa till med.
 
Så självklart så utlovar jag ett resultat och ett omdömme om ett par veckor när jag testat denna produkt.Kommentarer

Den där fick jag också hem! :) Ska bli kul att testa!

Svar: ja det ska bli väldigt spännande att se...har provat revitalash förut och det funkade inte på mig, så jag hoppas detta har ett bättre resultat =)
Sanna

Annars kan jag testa :)

Svar: härligt =)
Sanna

Den fungerar!! (iaf på mig) Hade också fransförlängning länge men slutade i somras och har sedan dess använt X-lash . Har nu jättefina långa, mörka, böjda fransar. Helt fantastiskt! Hoppas du upplever samma, för mig tog det nästan 2 månader innan jag fick effekt. Kram

Svar: åå va bra det låter ! hoppas verkligen att det funkar på mig oxå =) bra att få tips om att det tar ett tag innan man ser resultat, tack så mycket !
Sanna


Kom ihåg


Trackback