Sweeeet !

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att trafiken ökat radikalt på bloggen de senaste dagarna...dubbelt så mycket besöker räcker inte ens att beskriva mängden,
det fullkomligt väller in nya besökare och jag är i extas! =) 
 
Nu har jag tagit helgen ifrån jobbet och är nöjd och glad över att dessa två 12-timmars nätter har gått bra och jag har inte mått dåligt ( det är inte höga krav man har på livet direkt, haha ) och att det dessutom är sol idag gör saken bara ännu bättre ! 
 
I helgen väntas det markand i Säffle tillsammans med Jenny, fira lillebror som fyller år, sjunga på bröllop, träna och ta det lungt. Snacka om pang-helg ! ;) Vad ska ni hitta på i helgen ?
 
 Kommentarer

Jättefins bilder!

Svar: tack så jättemycket ! Va snäll du är som tar dig tid och skriver det...tack det värmde verkligen =)
Sanna

fin blogg :)

www.starnast.blogg.se

Svar: tack så jättemycket ! va roligt att du gillar min blogg
Sanna

Hej, vet du om det finns el-utag på tåg? så man kan ladda mobilen ;) BEROOENDE..
Och hur vill du att en blogg ska vara så att du ska börja följa den? :)

Svar: ja på vissa tåg så finns det elutag ;) jag vill ha fina bilder, varma och personliga inlägg och svar på mina kommentarer om jag ska följa en blogg
Sanna

Jag visar hur man gör egna converse flatforms av gamla flipflops! Gå in på min blogg och inspereras! ♥

http://lanjas.com/2012/august/sa-gor-du-dina-egna-platforms-converse.html

Fina bilder :)

Nej något i den stilen hade inte varit helt fel just nu.. Men men bara att kämpa vidare, snart släpper det väl antar jag :))

Svar: tack =) ja för mig när jag la av med godis förra gången så höll det i sig i tre veckor som värst. Sen gick det liksom över och man glömde lite hur de där sockersuget kan kännas. Då va det bara vanan att köpa godis man var tvungen att bekämpa ;)
Sanna

Sv: Tack så otroligt mycket vännen! Var alldeles skakis efteråt, vilket pappa hörde på min röst när jag ringde och berättade haha.

Kommer sakna alla här hemma också!! Men det är bara 10 mil - en fis i rymden!


Kom ihåg


Trackback