Hösten på Bubbleroom

Jag som verkligen inte gillar hösten försöker att tänka positivt och hitta det bästa med denna årstid. Nu när vi inte haft någon vidare sommar så blir det inte riktigt lika hårt fall tycker jag, nu är man inte längre besviken på att vädret är grått och kallt. Så denna höst är väl lättare än dom som varit innan.
 
MEN några väldigt goa saker med hösten är levande ljus och varma goa tröjor ! 
Ju längre dessto bättre, ju mjukare dessto goare...ja ni fattar ;) 
 
Nu när jag inte längre ens tänker titta in på den där shoppingsidan som innan var ett självklart första val för mig så har jag börjat titta mig runt på nätet och blivit kär i bubbleroom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponchon är en självklar favorit hos mig och jag kommer att bo i mina under hela hösten och vintern. Och alla dessa tröjor som finns med i inlägget är några jag själv skulle vilja äga och som kanske klickas hem...vet vet ;)
 Kommentarer

sv. Jag får titta runt lite! :D

sv. Ja det var en riktigt bra kväll! :) alla var glada och nöjda och det var huvudsaken. Lite tråkigt att A&M inte kom som sagt, men då vet vi att i inte ska bjuda de nästa gång helt enkelt & låta de två vip-platserna gå till någon annan :) hoppas att du kan komma till stockholm! Kram

Tack Sanna! Planerna var att hälsa på sis och så tänkte jag fynda objektiv på Experts utförsälning men det var bara att glömma. Galet! Trevlig helg. :)

Hej jag har en give away tävling på min blogg just nu var med och tävla :)


Kom ihåg


Trackback