Hair och där

Dethär med hår är alltid en aktuell grej, jag är i ständig fundering på vad jag ska hitta på med mitt hår.
Just nu går funderingarna på om jag ska fortsätta med mitt svarta hår och piffa till det med effekter så som blått el någon annan färg eller om jag ska gå mot det ljusare hållet och sluta som blond igen.
 
Helt ärligt så vet jag inte vad jag känner för, jag gillar ju mitt svarta och mörka hår men jag saknar att ha blont hår så att man kan färga och göra effekter på det...hmmm ja ni hör ju ! 
 
Något jag inte gillar är att när jag färgar håret svart så blir det mörkbrunt efter bara ett litet tag, och så är det just nu. Jag vill ju ha de där blanka och svarta håret, tycker det är hur fint som helst ! 
Vet att jag inte tål vissa färger då jag fått allergiska utslag av de när jag färgat hos frisör så jag har använt mig av schwarzkofs färger, såg nu på Bellbox att det finns en annan typ av färg men av samma märke. Kanske håller den färgen bättre, vad tror ni ? 
 
 Kommentarer

Jag färgar också håret svart, men precis som för dig så försvinner det där svarta efter några veckor och färgen blir istället mörkbrun :(

Har läst att blåsvart ska vara bra för då blir håret riktigt kolsvart och den färgen håller sig lite bättre. Men har aldrig testat!

Svar: jag har blandat mina färgningar så ibland har jag färgat med blåsvart och ibland med bara svart. Men jag upplever att svart släpper färgen och blåsvart färgar av sig under hela tiden vilket inte är så skoj,....hahah dagen i-landsproblem ;)
Sanna

Åhh... vad störigt :( :( Då kanske det är bäst att köra med bara svart. Känner inte att jag vill ha svart hårfärg på kläder osv :O

Svar: haha ja det är nog kanske lika bra det ;)
Sanna


Kom ihåg


Trackback