Bulgarien - Sunny Beach


Första dagen i Bulgarien spenderade vi på stranden ( som nästan varje dag ) vi gick ner dit ca kl 10 och gick hem igen när strandsnubbarna körde hem oss kl 18. Att ligga i en solstol på stranden, höra vågorna slå och bara kunna slappna av va precis vad vi behövde. De första dagarna sov vi säkert hälften av tiden där och övriga tid badade vi och läste bok.
Hotellet va helt okej, inte superfint och inte superfrächt men helt okej. Vi skrattade gott åt det tunna toapappret och handdukarna som hade fläckar, vi är ju inte så krävande så det gick bra. Frukosten var engelskfrukost och vi hittade allt våra favoriter
Det vart en hel del shopping då det fanns en uppsjö av marknadsstånd full av väskor, plånböcker och kläder.
Både jag och Emelie hittade riktigt goa fynd
Jag och Emelie var som två pensionärer på resan med allt sovande och vilande, men nån kväll då och då så blev det en drink el två. Första och sista kvällen blev det utgång, drinkar och dans. En drink i varje färg va ett mål =) Kul grej...dock är drinkarna sjukt svaga..vilket är bra då kan man testa fler =)
Pink Elephant var en stor favorit som jag hoppas att jag kan hitta receptet på
Vi har haft en grym vecka och vi är laddade med energi inför höstens äventyr
Thats just us ;) 
Detta var min första gång i Bulgarien och i Sunny Beach, då detta ställe är ganska känt som ett partyställe så är jag glad över att vi inte åkte när det var högsäsong. Så som det var nu såhär i slutet på säsongen så var det helt perfekt. Massa blandade åldrar, inte fullt överallt och inte massa massa fylla. Jag är väldigt nöjd ! 
 Kommentarer

Åh tack så jätte mycket, ja det gör jag med!! :D

Åh vad skönt att få åka bort lite :D

Bara bra här :) Hur är det med dig då? :D

Svar: ja det var verkligen skönt att bara släppa allt och åka iväg en sväng. Behövde det efter en hektisk period i mitt liv. Jo tack nu är jag fylld av energi och redo att ta mig an hösten och hoppas på roliga projekt och händelser =)
Sanna


Kom ihåg


Trackback