♥ FBK ♥

För er som inte känner mig så bra så kan jag tala om att jag är lite sportnördig. Jag kollar gärna på sport ( något min kille absolut inte gör ) och nu när det är slutspel i hockey och vårat lag Färjestad är med och spelar så kan jag bli snäppet mot lite nördig ;)

Ikväll är det dags för match nr 3 mot HV71 och jag är riktigt taggad, hoppas att Färjestad är det oxå ;) Kommer att sitta hemma hos mamma och titta tillsammans med familjen, men här är lite bilder ifrån tisdagen då dom spelade hemma.
Nu kör vi hårt grabbar !Kommentarer

Sv: Låter som ett jätte intressant jobb :)

Tack så mycket =)

Följas åt via bloglovin? Säg till vilket nummer du blev så gör jag detsamma :)

Hockey är kul att titta på ibland. :) Varken jag eller sambon är intresserade av Hockey och när vi tittar på det så hejjar vi faktiskt på HV71 bara för att sambon är född i jönköping haha. (Trots att vi vet att dom är typ sämst.) :P

Ja, jag tror det faktiskt har läst på många bloggar och dom har skrivit att det funkar så jag litar på dom hehe! :D

Skulle också vilja ha chansen att se på hockeyn, själv hejjar man på Frölunda men är väl kanske inte särskilt insatt tyvärr. Ha en bra kväll :)

Kika gärna in på vår ifall du vill, har du lust, lämna en kommentar :)

Kram Fiasmode

Ta digistivekex eller vad det nu heter ,smula dom i botten av formen och häll i smeten .sedan när del är stelnad är det bara att vända den upp och ner så det blir högst upp på "tårtan" Sesan kan man ha på lite hallon eller något annat gott :D

SV; Det var han, världens bästa hund. Tyvärr blev han ihjälbiten i Aug förra året =( Han var Papillon/Toy Pudel.

okey, nej det är det inte alla som gör :)

Blogkeen då?

Hoppas du får en fin fredag :D

Men häääärligt! Heja FÄRJESTAD! :D <3


Kom ihåg


Trackback