En dröm att bli Resereporter för Solresor

Jag surfade runt och såg att man kunde anmäla sig som resereporter för solresor och självklart så kunde jag inte låta bli att göra detta.

Drömmen hade ju varit att få åka till Kreta där jag aldrig varit innan, men det hade inte spelat någon roll vilket målet hade blivit om jag vann, det hade varit en lyx vilket som!

Att få chansen att åka en vecka utomlands och få blogga och fota resan hade varit grymt kul ! Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.Kommentarer

Vad roligt, lycka till!

Vad roligt, lycka till!

Svar: Ja att driva en skönhetsblogg är som ett heltidsjobb faktiskt...det tar väldigt mycket tid :P Så det är tur att det är väldigt roligt ;)

Svar: Jag jobbar på konsum här hemma och sen har jag startat www.allice.se :) Är ju utbildad makeupartist så vill ju helst jobba med smink på ett eller annat sätt längre fram :)

SVAR: Det är bra, lite hostig bara, själv då? :DI helgen ska jag försöka plugga klart så mycket som möjligt, kanske övningsköra, fira pojkvännen :) själv ?

sv: Inte mkt, ska träffa en kompis kanske. Självdå?

fin bilder! några planer inför helgen ännu? kram

åh vilket roligt jobb! :)

sv: Okej ^^

det är bara bra, sj? :) Nja, ska bara vara hemma tror jag. Har ingenting planerat i allafall :p sj?

kram

Hej och tack :) Jag har blekt håret sen färgar jag det med blå färg. ( directions eller manic panic till ex. )

Nu är vinnaren av valfria smycket till ett värde av max 200 kronor, i samarbete med Bicone Design, dragen! Vinnaren finns i tävlingsinlägget, kika in ifall det blev just DU som vann... Om inte, håll utkik. Fler tävlingar kommer inom snar framtid!!

Hej, allt är bra med mig! hur är det själv? :)

Hej igen =)

Gårdagen var extremt rolig =) Idag skall jag rekrytera och marknadsföra för Oriflame här i Eskilstuna sen senare skall jag hålla en visning =) Efter det kommer det bara bli pluggande för jag har en massa att göra och sen bara chilla!Vad händer hos dig i helgen då? Då förstår jag, men skulle du vilja vara kund hos Oriflame kanske? Det finns en massa bra produkter till bra priser och du har alltid 30 dagars garanti :D

Hoppas du får en helt underbar lördag! ^.^


Kom ihåg


Trackback