Kära onsdag

God Dag !

Nu har jag kommit hem ifrån min första praktikdag
och är både jätteglad och lite oroad över att det kanske är en väldigt lugn period där. Men jag hoppas att det löser sig, trevlig handledare, underbar arbetsplats och härlig personal är det så jag kommer att trivas där.

Ångrar inte mitt val och mitt tjat att få vara där alls. Ett stort plus är att jag inte behöver oroa mig för mat och sånt oxå, det känns väldigt skönt !
Så idag har vi bakat lussekatter så det finns till jul och strösselkaka med blåbär. Kanske att mina bakkunskaper kommer att få sig ett uppsving nu =)

Inte blir det stor skillnad nu när jag är hemma för jag ska sätta igång med storstädning nu inför värderingen på fredag då vi hoppas att vi kan få låna upp lite på huset och köpa en ny kamin. Så självklart vill jag att det ska vara snyggt här då när gubben kommer och kollar.

Imorgon så ska jag äntligen iväg och få fransarna fixade, jag längtar helt sjukt mycket efter det. Så underbart att få känna sig lite vacker igen med påfyllning av svarta, långa och eleganta fransar samt att man får en timmes avslappning genom att bara ligga o blunda och bli ompysslad. Det är riktigt lyxigt !
Dessutom så är Ann-Sofie på KASHK så otroligt trevlig och duktig att det är en njutning av gå dit !Kommentarer

Usch, det låter inte alls kul ju!Jag tog första bästa tåget bort från göteborg. Hur skönt som helst!

Jag hade röstat på dig utan att få en länk ^^ Men det var bra att du skrev till mig så att jag kunde rösta :) Måndag, hmm! Jag vet faktiskt inte vad jag hade för mig, haha ^^ Inte något spännande om jag inte minns antar jag, haha!

Hej Sanna!Jättefin röst hade du och självklart fick du min röst. Och du ska inte vara ledsen om någon har sagt att du hade för många kurvor, du är jättefin!

Det är personen i fråga som är värdelös som säger såna elakheter.Lycka till!KramTanyk :)


Kom ihåg


Trackback