UppladdningHar haft en riktigt bra dag och fått riktigt mycket nytta gjord. Att få rensa ut huset på skräp som man spar på sig är väldigt förlösande och en vikt lättar från mina axlar. Att jag dessutom tömt min bil på skräp kändes ännu bättre och att alla ärenden som jag haft som helgprojekt är lösta gör mig riktigt stolt !

Nu laddas det inför Eurovision och jag hoppas ju självklart att Sverige vinner för att det vore roligt att ha det här, men tyvärr så tror jag inte att vi kommer att göra det. Dock gillar jag ju Ukraina som ni vet, det va en riktigt bra låt. Kommer ni att kolla ikväll ??Kommentarer

Jaa, sitter och kollar nu :D Kram

Självklart ska man kolla! Jättefin blogg du har!

Fin bild:D

Sv; Mja mörkt var det var aldrig riktigt, vi var ju med och kämpade hela tiden. :)

Svar: Det är mycket träning bakom att lära sig eyeliner ;) Jag försökte göra en vblogg om det förut men det blev inge bra...får se om jag försöker filma det igen någon gång :) Svårt o filma sig själv o samtidigt se själv vad jag gör har jag kommit på...haha :)

SV: ja visst är den fin! :) älskar min!

Sv: Tack så mycket:D

Svar: Hehe okej, jag tittade på Eurovision, men blev lite besviken på vinnarlåten. Men men, kul att det gick bra för Sverige :)Vad gör du idag ? :)

Ja, det är ju istället för att ta massor med sprutor om dagarna, han klickar bara på en knapp och då pumpas det in insulin i kroppen :)

sv; Halsbandet finns på H&M för 99:- fint till somarn tänker jag :)

Vad härligt!:)


Kom ihåg


Trackback