Fantastiska Mia och underbar Hockey

Igår gick jag och Sandra på Mia Skäringers föreställning " Dyngkåt och hur helig som helst " på CCC här i Karlstad. I 2 timmar satt jag och många andra och skrattade och kände sorg i hjärtat om vartannat hela tiden. Mia är en underbart rolig och härlig tjej som upplevt jobbiga saker i sitt liv och hon vågar prata om det.

Tyvärr blev mina kort väldigt suddiga på henne, men några blev det iallafall...


Att Mia kunde sjunga så otroligt vackert hade jag ingen aning om, men de va helt underbart och jag är superglad att jag verkligen tog mig iväg !


Efteråt blev det lite stressigt för min del och jag fick ta en knasig parkering till hockeyn samt att jag glömde låsa dörrarna till bilen ( krångligt att förklara men alla dörrar utom förardörren måste låsas på ett speciellt sätt ) så när jag sprungit till hallen för att möta Sara så kom jag på de där med dörrarna och fick i första periodpausen springa tillbax till bilen och fixa till allt för att sedan springa tillbax till hallen igen.
SEN kunde jag sätta mig ner och andras ut och njuta av bra hockey och trevligt sällskap. Superkul att vara där !  Sara är en urmysig tjej och vi vann matchen med 3-0.

Gårdagen var en helt underbar dag med sol, lite utmaningar för min egen del ( hade jeansleggings på mig för första gången samt att jag sminkade mig med brun ögonskugga, även de för första gången,hahah ) och trevligt sällskap, roliga aktiviteter och ett fantastiskt humör. Jag älskar gårdagen !
Idag ska det bli skönt att ta det lungt hemma och inte stressa någonstans, eftersom jag vaknade med sjuksmak i munnen och en känsla av förkylning så blir det en söndag med fokus på tillfrisknad och vila.
7 kommentarer
Petra-[Foto & Vardag] ♥

sv: Jag e lite förkyld annars e de bra:) sj?

Ja jag har bara vart hemma o tagit de lungt med familjen:)sj?

mersiha

Okej, jo jag har haft en bra dag du då?;D

maia

fin blogg!:)

sofie

Hej det är bra med mig, själv då? :)Jag är gärna med i tävlingen måste bara kolla vad jag vill ha :)Fin blogg :D

louisebiszczak♦

sv: jo da de är bra med mig lite förskyld med funkar la :) sj? :)

Maria

är du med i mina tävlingar så kan jag vara med i den du tipsade om :)

Jennie

underbar låt!