Sista dagen på PIP

Väldigt trötta tjejer gör sig nu iordning för en sista dag med PIP. Det har varit fullt upp och sjukt kul, men självklart så saknar man sin egna säng. Ska bli underbart att åka hem imorgon igen efter en veckas hårt arbetande.

Såhär ser vårt lilla rum ut där vi är vakna max en timme om dagen ;)

Idag spelar Håkan Hellström och jag tror att det finns en risk för MÄNGDER av folk. Igår när Veronica Maggio spelade så va det sjukt mycket folk och när hon signerade hos oss efteråt va det tryck. Men ett foto med mig hann hon allt med ;)
Kommentarer

Sv: Tack så mycket! Det är bara bra med mig, hur är det själv? Nej i sommar ska jag mest bara jobba, det kanske blir en sista minuten, man vet aldrig. Själv då? Du är allt en lyckans ost som fick träffa Veronica Maggio :)

Hej! Gillar vanligtvis inte att tigga röster av folk men ligger just nu etta i en fototävling med ett mycket bra pris, och vill gärna behålla ledningen. Därför undrar jag bara om du ville lägga några sekunder på att ge mig en röst här http://apps.facebook.com/solresorfoto/?ref=bookmarks , bild nummer fem. Skulle vara hur snällt som helst! (:


Kom ihåg


Trackback