Måndag 31 Januari 2011


Idag är jag ledig och tänker spendera dagen hemma och bara njuta. Det är fantastiskt att vara på praktiken men det är också väldigt skönt att komma hem och bara få vara ifred ibland.

Men jag måste jobba för att kunna njuta av ledigheten !

Ett zumba-pass är inbokat hos Mamma senare idag så jag har någon aktivitet under dagen iallafall, ahah ska bli skönt att få röra lite på sig igen. Man svettas riktigt mycket när man står där och skakar på rumpan och viftar med armarna !

Dom dagar jag är ledig så har jag fått en rutin att gå upp kl 8 ungefär och titta på sista timmen av " Vakna med The Voice " och sen en stund på " Nyhetsmorgon " och efter det " Efter tio " som precis har påbörjats för dagen.
Man är en riktigt inrutad vanemänniska, hahah

Idag är det den sista dagen på Jan och alla räkningar är betalda, nu kan man gå vidare och blicka mot ljusare och förhoppningsvis billigare tider ;) Och idag är det sol ute så jag sätt mig i ljusstrimmorna och njuter av synen

Nu blir det frukost !Kommentarer

Hej!

Jag är i ett stort behov av hjälp! Jag och min syster driver en dansskola och terminens tema är "Musikvideos genom tiderna" så från 80-talet och fram till nu!Vi är jätte intresserade om du har något förslag!

Du kan kommentera i inlägget där de handlar om just de här! :)Vore super gulligt om du hade lust att hjälpa till! :) Tack på förhand!

vilken fin blogg!

sv: det är bara bra! sj? puss

Hej tjejen! :)

Vad händer det för kul hos dig? :DKram

SV: Okejokej! :) Jag myser framför tv:n med pojkvännen! :):) Är allt bra med dej annars? :)Kram

Vilken underbar liten Ebba du har!


Kom ihåg


Trackback