I min blogg får du en liten inblick i mitt liv som är fyllt av jobb, drömmar, musik, kärlek och min kamp för att må bra.

Kontakt:
moonzanna@hotmail.com

Design & Layout
sannasrum.se
Perfect HairMåste bara säga att jag är väldigt väldigt nöjd med mitt hår just nu, det svarta som jag länge funderat på att färga men inte riktigt vågat gå hela vägen är nu äntligen där och de ljusa slingorna blev superbra när vi gjorde om dom.
Nu är det precis som jag vill ha det !

( på bilderna ser det väldigt gult ut pga badrumslampa )
thesswester - inte som alla andra skriver:

sv. åh det lät härligt :)

just nu har jag lektion ;) dudå?

Ingeborg skriver:

stilig!

Sanna skriver:

Fina bilder:)

#gabrielle skriver:

fint :]

Anonym skriver:

ball blogg!! kolla in vår ;)

Linn-Lay リネンはレイアウト skriver:

oj snygt hår du har :D

Jackie skriver:

Hittade just din blogg via google!

Jag är nämligen GÖRSUGEN på att lägga i slingor i mitt svarta hår som du gjort på bilden. Blev slingorna så ljusa direkt? Svara gärna via mail.. skulle uppskattas ifall jag inte hittar hit igen :-) Kram!

Sanna skriver:

Jackie:

va roligt att du hittade in på min blogg =)

Svaret på din fråga är att jag hade mörkbrunt hår innan jag gick till frisören och färgade svart med ljusaslingor. Så jag fick sånna ljusa slingor under det första frisörbesöket. Det slet ganska mycket på håret men det har återhämtat sig =) Dock skulle jag rekommendera att man gör det hos frisör och inte själv, för när jag körde ytterligare en gång med blekning hemma så gick endel hår av. Så gå till frisören och gör det är mitt tips !Lycka till !

kram


Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar