Nu ska feta straffas !

Har läst artiklarna om att feta människor ska få betala extra skatt för att dom är en belastning för samhället och blir fan irriterad. Tror man inte att människor som är väldigt stora mår dåligt nog ändå utan att dom ska behöva betala för det extra oxå ?!?

Nej jag tror inte på straff utan på uppmuntring och belöning. Ta tex avgifterna på gymmen, dom är hutlösa ! Och det börjar bli en klassfråga att kunna gå till gymmet och röra på sig. Sänk dessa avgifter så kanske fler kan börja träna och röra på sig och uppmuntra folk till just detta, då kommer fetma-problemen att gå åt rätt håll.

Sluta köra med bantningar hit och dit och prata istället om bra och god mat för att man ska känna sig motiverad att äta nyttigare och röra på sig mer. Svårare än så tror jag inte att det är!

Inte straffa - Uppmuntra och gör träning möjlig för ALLA !
Kommentarer

det är verkligen förjävligt

sv: tacktack :)

Jo det är galet dyrt att gymma nu för tiden... Jag tycker det är bra att fler och fler företag erbjuder sina anställda olika träningsmöjligheter men vem hjälper de arbetslösa eller studenterna?

Det är ju urlöjligt. Och tänk på motsatsen då; riktigt magra och undernärda människor kostar väl lika mycket de, de behöver väl också vård. Inte ska man behöva betala extra för hur man ser ut!Titta gärna in hos mig och tävla om lite fin hudvård här:

http://bloggar.nwt.se/saralingon/2011/01/03/tavling-vinn-hudvard-fran-cliniderm/

ja de e ju då inte klokt att en politiker kan uttala sig så :) hoppas att han blir fet i framtiden haha

Asså nää, att gå ner i vikt kostar ingenting! Man behöver inte gå och betala sig sjuk i t.ex. SATS, man kan bara sätta skorna på och gå på en promenad!


Kom ihåg


Trackback