Knappt jag tror det är sant

Plötsligt så bara händer det, man bestämmer sig och så bara gör man det !
Så va det idag.
Hela min kropp säger bara stopp stopp stopp nu är det dags för förändring och förändring ska det bli ! Jag är less på att jag är skräpig, rörig och har en oreda hemma. No more !

Alla kläder som legat och väntat på att få hamna på sin plats i garderoben är nu på plats och rensning och städning har upptagit endel av min tid idag.
Tänt lite ljus och lagar en mat jag aldrig lagat förut. Man måste ju prova nytt ellerhur ?

Nu är även julen utstädad och jag är redo för att gå mot vår och få uppleva ett underbart 2011.
2010 var ett bra år men 2011 ska fan bli ännu bättre...jag bara känner det i hela kroppen och även om jag inte håller på med nyårslöften och sånt så har jag iallafall gett mig ett löfte för detta år.

2011 - Ska jag ta hand om mig själv och göra saker jag vill och mår bra av !Kommentarer

Vad härligt det låter

sv: tackar :D vet faktiskt inte har fått den ;P

fin blogg sötnos ! ;*

sv, Läser på Turismprogrammet och jag trivs som fisken i vatten i Kalmar. jätte mysig stad

Jag är verkligen ledsen om du ogillar reklam! Men jag vill tipsa om att jag nu har en dagens blogg tävling. Skillnaden mot andra är att jag läser igenom alla bloggar som är med och tävlar och sedan utser någon som jag fastnar extra för. På bloggen skriver jag sedan en motivering om bloggen och varför just jag gillar den.Vill du vara med hittar du tävlingen här: http://linneagrahn.blogg.se/2011/january/bli-dagens-blogg.html#commentHa det så bra och förlåt än en gång om detta inte uppskattas!


Kom ihåg


Trackback