Torsdagsmys i huset

Idag när jag gav mig ut och körde bil så var jag så jävla förbannad på snön och satt och svor på den när jag for fram och tillbax i spåren som var uppkörda. Helt omöjligt stundtals att se vart vägen ens gick då det var vitt överallt mellan gärdena.
Men jag tog mig både dit och hem utan att varken köra fast eller något annat missöde. Som gräddet på moset så glömde jag mobilen hemma, så HADE jag kört fast så hade det varit kört. Tur jag fick med mig legget så dom kunde identifiera liket i bilen om jag hade blivit sittandes, hahah


När jag väl tog mig hem så kändes resten av dagen bättre, jag har lagat god mat, eldat upp värmen i huset och tvättat. Imorgon står det organisation i garderoben på schemat ! Någon som är sugen på att hjälpa till ?? ;) haha nä jag trodde nästan det.

Sambon plogar ute och jag fixar här inne, äntligen känner jag mig harmonisk och mätt. Och jag kommer att unna mig några minuter i soffan med minigos Ebba.
1 kommentar
Jens

hej! Vill du att vi ska följa varandra via bloglovin.com? Om du inte har de så är de väldigt enkelt att skaffa! :) jag tycker att du ska ha en fortsatt bra dag! :)