4 * SannaEfter att en tid har haft stopp i köket så verkar det nu funka lite bättre, skönt !
Nu kanske man faktiskt kan diska ;)

Jag och sambon nördar facebook-spel och Ebba sover ( som vanligt ) en stilla och skön kväll i huset med andra ord. När jag åkte hem idag så slogs jag med mig själv ifall jag skulle stanna och köpa godis för att jag var så sugen. Dock vann min nyttiga sita och sket i de....sockerbegäret är riktigt förbannad på det just nu =P

Tyvärr så måste jag säga att mångaav dom bloggar som jag har följt nu en tid börjar bli riktigt tråkiga. Tråkiga att läsa samt att det inte svaras på ens kommentarer, urtrist !Kommentarer

fina :D

Haha...kan tänka mig att man är lite tom i bollen efter att ha hört ey mannen...en hel dag ;D. Vad skönt att ni kan diska nu då iaf, man fattar inte hur beroende man är av våran välfärd igentligen.

Fin blogg:)

fina bilder :D

Allt är bra och tack detsamma!:D

vad gör du idag?

va härligt :)

jag är ledig hela dagen :D

med andra ord följer du inte min... för jag får kommentarer ungefär lika ofta av dig som jag själv kommenterar här ;)

Jag har en ledig dag framför mig. Så tänkte försöka pälsa på hundarna en massa kläder och gå en långpromenad med dom. Gäller att passa på när vi bara har fem minusgrader!Sen blir det väl dom vaanliga tråksysslorna (tvätt, städ, handling m.m) Vad ska du själv hitta på?

Sv: Jotack det är bra! Förutom att jag väntar på operation för mitt knä så dagarna är väldigt långtråkiga osv menmen. Hur är det med dig? :)

hejsan. Är allt bra med dig denna onsdagen? Några härliga planer för dagen? :)


Kom ihåg


Trackback