Sleten.comRiktigt rolig kväll igår!
Som tur är så är jag inte bakis men trött och mina fötter och vrister ömmar som aldrig förr. Men hellre det än att man har ont i huvudet och mår illa så egentligen så klagar jag inte ;)

Idag så kommer det att bli en lugn hemmadag, kanske något ärende men inte mer än så. Det blir äkta söndagsmys här i huset alltså.

Hockeyn igår upplevdes från ståplats för första gången, och ärligt talat så är det inget för mig. Ont i fötterna efter första perioden och folk skriker och vrålar hela tiden så man får sjukt ont i örat och tillslut så blir det att man står mer och kollar på alla killar/gubbar som skriker idiotiska grejer till motståndarklacken än på själva matchen. Nä sittplats är nog det som gäller för min del när jag ska på hockey. Men kul att ståplats finns och alla deras ramsor.

Utgången blev på Harrys, inte mitt ställe direkt då jag tycker det är lite trångt, varmt och bara massa äldre. Men man har inte roligare än vad man gör så så dans på dansgolvet blev det så mycket jag orkade. Svetten rann dock när jag gick hem så de borde man väl kunna räkna som ett träningspass ;)

Tack till brudarna igår !

7 kommentarer
Anonym

På söder:) Skånegatan.. googla för att se mer:) underbart, hehe vi ska dit ikväll igen med mamma och pappa:)

ilsa

sv; jodå det är bara fint! själv? :)

A L M A

Tja, jotack det är bara bra & min helg har varit finfin ;) Hur är det själv då? :D

Anonym

SV; takk for kommentaren, men jeg har så veldig mange smykker fra før ;)- fint bilde!

malinandersson

SV: Hej! Jaa allt är bara bra, själv då?

Min helg har varit kanon, din då?? :D

Anonym

snygg design :D

Ericson

mykke vacker/snygg blogg ni har :D