Flickan från ovan

Idag fick jag inte sova längre än till halv 12 ( la mig 06.45 ) men det är bara bra. Då kanske jag kan somna ikväll sen. Natten gick mycket bättre än vad jag trodde, jag sjukt stolt över mig själv för att jag klarade det där så bra som jag gjorde.

Nu sitter jag och kollar på Flickan från ovan, ganska hemsk film. Någon som sett den ?

21 kommentarer
Claudia

Sanna: Wow, det beror på vad du är ute efter. Budget eller vill du verkligen spendera dina pengar, en studio kan kosta upp till 1000 000 kr och mer. För det kostar en hel del. Du kan köra budget: Med att köpa stativ till micken, en mikrofon…budget på den ligger på 1000 kr tror jag. De har bra kvalité. Om du ska ha svindyra (onödigt) 5000 kr. Du behöver en pop killer…skydd för när du sjunger i mikrofonen. Hörlurar, det finner du vart som helst. VIKTIGAST är att ha ett rum eller garderob som du kan vara i och där sjunga ut. Då kan du lägga in Acousti Pro Bassmaster Wedge Trap + en massa andra raka ljudisoleringar för studio bruk.

http://www.thomann.de/de/auralex_acoustics_venus_bass_traps_charcoal.htm

Musik program finns att ladda hem, så inga pengar där. Du behöver inte ha massa ljudisoleringar tätt överallt, du kan dela upp dem. Det har jag, och ljudet och allt blir mkt bättre.Här finns det en sida: http://www.ljudia.se/mikrofoner-s82126/kondensator-c79803

Klicka in där, det finns billiga musik studio tillbehör. Kom ihåg att ta en kondesator mikrofon!

MEN om du vill ha dyrare, säg till så länkar jag till dyrare.

Om du vill att jag ska även länka alla tillbehör jag har hemma, säg till! Kanske enklast!

MANDOSA - Amanda

Sv: okok men är de fortfarande 300kr för den?

Claudia

Okay då fixar vi det. Ljudia har de bästa för sådant billigt pris. Min syster har köpt allt därifrån. För hon ville ha budget. De är super bra kan jag säga. Jag köpte mina dyraaaaaaa!Popkiller där är dyrare dock på ljudia. Jag hittade en annan sida. http://www.thomann.de/se/vind_och_pop-filter.html 130 kr bara! Jag äger en för 300 kr K&M. Men man behöver inte ha världens dyraste. Men som sagt 130 kr på en annan sida. Men sedan är det onödigt för då måste du betala porto från två internet butik och då tjänar du inget.http://www.ljudia.se/mikrofoner-s82126/tillbehor-c78726/km-pop-killer-p78731/ Denna har jag, de har sänk även priset.Stativ: Skulle inte rekomendera den billigaste, då den egentligen inte håller mikrofonen där den ska. Micen är för tung för den billigaste stativen.

http://www.ljudia.se/stativ-truss-s301864/stativ-s82128/mikrofonstativ-c78874/om du inte gillar det du ser kolla in här istället:

http://www.conrad.se/?ws_tp1=kw&ref=adwords&subref=tobias&category=SHOP_AREA_17122&gclid=CP-05NOhmacCFYGCDgod22Ddbw

Där finns olika priser, billiga men bra stativ. De ska se fasta ut och uttåliga. Inte smala och lätta för att micen ska hålla.Jag kan varmt rekomendera denna mikrofon. Plus att det är rea på den, så det är bara att passa på. Min syrra köpte den för 1500 kr.

http://www.ljudia.se/mikrofoner-s82126/kondensator-c79803/samson-c01u-p79813/Hörlurar kan du använda vilket som..mp3 med, det du är bekväm med. Men det är allt du behöver egentligen för en budget studio. Du behöver inget mer för att göra grymma låtar. Jag började på det sättet och sedan flyttade vi och min garderob är stor...så har min studio där. Och jag bara ökade med en massa saker hela tiden..isolering på väggarna, voice changer osv!Har du fler frågor är det bara att kontakta mig!

KramSara

Den har jag inte sett, men vill se :)

Rebecca

Jag har aldrig sett den men jag vill. Hur var den? :)

Anonym

gilla min outfit här? http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=79828 bara klicka på tummen upp under bilden =) DU FÅR EN KRAM! :)

Sarah

jag har sett den och läst boken, bra film men sorlig

@ Heddez

fin blogg, den filmen är awesome :D

Alexandra

den vill jag se :)

rebecca

jag har sett den och jag tyckte den var bra! :)sv: jo då allt är toppen :D självdå?

josse

va med i min veckans blogg!

Lisamarie

sv: jadå, med dig?:D

nicole

fin blogg!

Anonym

sv: haha jao :) men så härlgt då!

FIONA - ja, som hon i shrek

skulle vilja se den :)

jojo

Läst boken så jag vet inte om jag vill se filmen...får se vad du tyckte sen! Jo syrran jobbar på Tullholmen! ses på fredag :)

Ida

Jag har sett den, och läst boken. Gillar både, men de är liksom så.. sorliga.

~ Fatimaswary §

funderar på att kolla på den, är den jätte läskig :O?

FeliciaHerman<3

Tack för din kommentar:) Jag gör inte så överdrivet mycket, tack, dudåda?:) Kram//FeliciaHerman (www.muffinskram.blogg.se)

anesa

hejhej, allt bra med dig idag? :D

btw, gillar din design

Maria [Fotoblogg]

sv: Låter härligt det :)

Hoppas du får en härlig dag