Sweet Friday

God Morgon !
Jag tog mig en ordentlig sovmorgon idag efter en väldigt hård vecka men mycket lite sömn. Det va nog längesen jag sov till kl 10 en vardag men idag så tog jag mig den tiden. Och faktiskt så känner jag mig piggare just nu än vad jag gjort på mycket länge så det va det väl värt.
Just nu ligger jag och Ebba och njuter i soffan under filten som vi fick av Emelie och Sofie, när Ebba såg den och fick känna hur mjuk den va blev hon helt till sig. Ja herregud ni skulle ha sett henne ! 
Idag ska det slöas, plockas, tränas ( äntligen är jag frisk nog att träna igen, lovely ! ) och så ska det jobbas.
Imorgon är jag praktikant igen och sen blir det julfest.
Jag kan inte beskriva hur lycklig jag är för att jag får chansen på min praktikplats att hoppa in och jobba, dels så trivs jag så sjukt bra med arbetet och sysslorna. Jag växer inte bara i lärdom om ett nytt yrke utan man får lära sig massa hushållssaker som man kan ta med sig hem till sitt eget hem oxå. Kvinnorna där bubblar av bra hushållstips, husmorsknep och massa massa kunskap. Jag är fullt medveten om att jag är väldigt lyckligt lottad som år chansen att tjäna pengar under min praktik, sånt trodde jag inte hände fortfarande. LYCKA!!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback