kärt återseendenär min dator gav upp för 6 gången idag så gick jag in och skulle göra slut på den dator som stått trasig nu väldigt länge. Fick instruktioner om att man ska slå sönder teknikgrejer innan man slänger dom på tippen om man inte vill att någon ska gå in och kolla så de va jag påväg att göra innan jag bestämde mig för att starta den en sista gång för o kolla att den verkligen va trasig.

tror ni inte att det startar och att det bara är ena hörnet som är lite knas.inte alls hela som det varit förut. men jag vet ju att den inte är frisk och att den närsomhelst börjar krångla så fort skärmen inte står som den ska. Då ser man plötsligt ingenting.

Så det är med sorg och lite separationsångest som jag nu bloggar från min gamla dator en sista gång innan den åker på tippen !

Ajsöss och tack för alla bilder jag hann få ut nu ;)bilden på jess är den bakgrundsbild jag hade på denna dator ;)
2 kommentarer
LIENE

Hon är så fin:)

Lovisa

Hej! Jag har startat en ny blogg!:) Eller ja, slutade blogga på den för ett halv årsedan men nu har jag börjat igen.. Vad tycker du? Va snäll och kommentera vad du tycker jag ska förbättra och va helt ärlig.. Fin blogg föresten!:Dwww.shisa.blogg.se/Lovisa