Detta tar bort celluliter och fett

Från och med igår och 30 dagar framåt så ska jag testa denna " body " från Scala som säger sig minska celluliter och minska midjemåttet.

Jag har en sån med ben och hög midja i svart som jag ska bära närmast kroppen dock kommer jag ha trosor under så att jag kan använda den längre utan att tvätta och så får vi se om det funkar.

Efter att bara ha använt denna en dag så kan jag bara säga att jag gillar att ha den på mig, det är varmt och skönt för rumpa, svank och mage vilket jag uppskattar såhär i kallare tider.
Kommentarer

Vill du vinna ett valfritt snyggt nattlinne från toplady.se?

Gå in på min blogg för att se hur du är med och tävlar:http://beccanorman.blogg.se/2010/november/tavling-vinn-valfritt-nattlinne.html#comment

ojj undra om kroppsstrumpan funkar??

sv: jo man behöver verkligen ladda batterierna för o klara av hårdare tider. ja me mitt jobb går nästan in i väggen väldigt ofta pga bara obekväma tider o långa pass:/ åh va intressant me scala bio promise! du måste berätta hur resultatet blir efter 1månad:D

De ska bli kul o höra sen om den funkar!Vill nämligen själv prova en sådan :)

Jag kanske borde prova en sådan då =)Kramis

gör den där så att "kärlekshandtagen" inte syns också? :o

30 november står det i kontraktet men hoppas att vi får den innan för det verkar som att de redan har flyttat ut :D hur är det med dig ?

Grymt!:) Verkar som ett bra plagg!

Hej! Mysig blogg du har.

Kolla gärna in min nystartade modeblogg "Madelenes Fashion" på madelenewestlund.blogg.seHa en bra kväll!


Kom ihåg


Trackback