Heminredning och myskuddeAtt hitta inredning när man ska/måste är så otroligt svår. Som nu när vi ska inreda hallen som är färdigt byggd så hittar jag verkligen ingenting som är så som jag vill ha det.
Jag söker en hatthylla med stång som man kan hänga galgar på och en matchande skohylla i svart med mycket snirklar och mönster i typ stål.
Ja det är lite svårt att förklara, men i mitt huvud så är det solklart vad jag vill ha, haha

Surfade in på folkhemmet för att få lite ideer och fastnade för massa fina soffor och speciellt en "kudde " som jag skulle vilja ha i vardagsrummet.Jag och Ebba skulle älska att sitta och mysa i denhär, formbar och allt...nästan bättre än soffan kan jag tänka mig, haha Sigge vill köpa en ny soffa eftersom våran är dels trasig efter att den tappats på vägen när vi flyttade och dels för att den är ganska hård. Men jag köper inte en ny sålänge denhär går att sitta i..

En sånhär skulle jag vilja ha till min hall:

Kanske inte precis just den, men en sån som man kan sitta på och knyta på sig skorna och dels lägga lite grejer i som inte behöver synas. Otroligt praktiskt !

Letandet efter hallmöbler går vidare.Kommentarer

åååå va mysig den kudden såg ut

Ja...en sån där typ en pall hade varit fint som man kunde ha i hallen och sitta på och ta på sig skorna i. Min hall är dock så liten så frågan är om något hade funkat. Den där är iallafall på tok för stor.Kalmar är inte världens bästa stad, men det funkar. Fick jag välja skulle jag bo i Göteborg igen. Jag saknar det


Kom ihåg


Trackback