Tävling ! Vinn en hårinpackning


Tävlar ut en hårinpackning ifrån Aussie, perfekt nu när det är kallt för extra hjälp till att inte få frizzit hår.

3 Minute Miracle Frizz Remedy

Tävlingsregler:

Skriv en kommentar här i inlägget där du berättar om ditt bästa må bra/skönhetstips
(glöm inte att noga fylla i mailen så att jag kan kontakta dig )
För en extra chans att vinna så skriver ni ett inlägg och tipsar om tävlingen

( då lämnar ni länken i en kommentar)

Alla kan vara med och tävla vare sig du har blogg el inte

Sluttid : 20 Mars


AVSLUTAD
Kommentarer

átt dricka ca 2 liter vatten är det bästa tipset

Hmf, jag är kass på skönhetstips, haha :P Men att lägga på vaselin på läpparna innan man somnar, läpparna blir supermjuka + att dom blir lite större :)

hoppas verkligen huvudvärken släpper bums gumman!

trevlig tävling :D

Lägg en aniktsmask några dagar i veckan samt sov med vaselin på ögonfransarna. Vaselin gör att fransarna inte torkar lika lätt som annars.

Om du har bastu så ha hårinpackning, inlindad i en handduk och sitt länge i bastun. Hjälper som tusan!

Mitt bästa må bra-tips är att fokusera på och känna efter vad man själv mår bra av istället för att försöka hinna med att yoga, göra kroppsinpackningar, ligga på spikmatta, gå keramikkurser osv som andra kanske mår bra av. Alltså, mitt tips är att alltid återgå till sig själv och fråga "är det här verkligen det jag vill göra?"

Åh jag har ett jätte bra för torra läppar! Ta en ny tandborste och borsta dina läppar med cirkulerande rörelser för att få bort flisor och lösa hudrester, smörj efter det in läpparna med vaselin och vips så har du de bästa och mysigaste läpparna av alla! ;D

Hoppas du vinner! :D

Man ska vara ute och röra på sig mycket, det är positivt även för utseendet, huden blir mer fräschare, man

ser mycket piggare och man mår mycket bättre, Och att lyfta självförtroendet, det fungerar för alla.

Undvika kontakt med människor som drar ner dig och ditt självförtroende som får en att må dåligt.

Umgås och ta kontakt med människor som lyfter dig, och lyfter ditt självförtroende som får att du mår bra.

Tillslut glittrar det om en, mår man bra och är lycklig strålar det ut..

Jag har lidit av acne i många år, tills jag började med en ansiktsmask några gånger i veckan, den är alltså är mitt tips.. blanda en äggvita med 10-20 droppar citron och smörj in i hela ansiktet eller det utsatta partiet..torkar ut huden samtidigt som den blir mjuk och fräsch :)

åh jag är gärna med! :)mitt bästa tips är enkelt: drick mycket vatten, sov bra och ät inte för mycket skräpmat! =) simpellt!

Mitt bästa tips genom allt i livet är att göra allt med måtta

Sov mycket-men som inte bort ditt liv.

Dra ner på sockret-men unna dig något gott ibland.

Drick vatten- men hinka inte i dig flera liter, kroppen säger till när du behöver dricka

Sminka dig- men välj en naturlig sminkning, du är ingen målartavla.

Ät nyttigt- men straffa inte dig om du unnar dig något onyttigt, du dör inte av det, njut i stället.Ha det fint :)

Mitt bästa tips är att dricka mycket vatten och motionera något varje dag :) Det mår jag bättre av! :)

Mitt bästa skönhetstips är att må bra inombords. Det lyser igenom och man blir genast vackrare!

Eftersom du lottar ut en hårinpackning, så kommer jag med ett hårtips;) Man ska helst inte schamponera håret mer än tre ggr i veckan, vilket för mig är väldigt svårt eftersom jag inte känner mig "ren" om jag låter det gå 2 dagar med otvättat hår. Om man verkligen måste tvätta det, så ska man bara ha schampo i hårbotten och skölja håret med så kallt vatten som man kan stå ut med. :)

Mitt bästa skönhetstips är att göra en aspirinmask 1-2 ggr/vecka! Den förminskar porerna.

ta 5 stycken aspirintabletter (finns på apoteket) och 5 droppar vatten. Tabletterna löses upp och blir till en kornig kräm. om du vill kan du blanda i en fuktigivande ansiktsmask från tex make up store. Smörj ut masken i ansiktet och låt verka i 10 minuter, när du sköljer av den kan du göra små runda rörelser så att huden peelas.

den funkar skitbra!

hm, jag vill vara med :) Tvätta alltid bort smink med en mild rengöringsprodukt som är anpassad för just detta. Massera in produkten i ansiktet med lätta rörelser och låt den sedan verka i någon minut innan du sköljer hela ansiktet med vatten. Då blir det lättare för dig att tvätta bort smink och smuts utan att rycka i huden för mycket.. :) håret :Din hårinpackning kommer att göra dubbel verkan om den får verka i ditt hår under en varm handduk. :) !LÄNK

http://alifestory.devote.se/blogs/4160646/kolla-den-haer-taevlingen---.htm#WriteComment

Har så torrt hår, vill gärna vinna :-)Mitt tips är sömn, försök att få 8 timmar så många dagar i veckan det går. Sen tvätta av sminket innan du lägger dig varje kväll och sov med ordenligt lager med insmörjningskräm med fukt i.

hejhej, hmm mitt skönhetstips är att först och främst må bra och älska sig själv. När jag var yngre tyckte jag att det var jättejobbigt att vara lite mörk under ögonen och att mitt hår är så tjockt.. ja mådde skit dåligt pga de. Nu skiter jag i de.. jag e fabulous haha! iaf när man sen mår bra så funkar det om man har en me-day aka mayday.. ja pluggar mkt o har knappt tid med något. Men då och då ska man ta en grymt lång dusch, raka benen, lägga en grym inpackning, ansiktsmask, lägga ny nagellack o dricka lite te o njuta! Som jag skrev tidigare så har jag tjockt hår .. älskar det.. men det behöver mkt inpackning osv. jag är ju student o de e ju inte billigt om man vill ha kvalité. så jag skulle jättejättejätte gärna vilja vinna! De skulle make my day sååå mkt!

Ge mig ett mirakel till mitt hår haha :) har prövat allt nu haha :( eller ja, kanske får chansen att prova denna? :D


Kom ihåg


Trackback