Så många möjligheter och allt man ser är det negativa med det...stop it !Det är så otroligt mycket jag vill göra denhär månaden...hur ska pengarna räcka ?!?
Bilmässan på Elmia kommer nu till helgen, kanske inte riktigt min grej men jag älskar ju att resa och hitta på saker så varför inte ?!? Kommer min pappa dit så vore det ju roligt att umgås med honom.

Nästa helg så är jag bjuden på bloggfest i Borlänge, och det vore SUPERkul att gå på. Träffa massa härliga tjejer, vara en del av bloggvärlden och få en fetgoodiebag. Skulle kunna göra dit och sen åka hem på kvällen ev. men det kostar ju fortfarande väldigt mycket då bensin är dyrt.

Frisören skulle jag vilja besöka då jag har en liten ide om vad jag vill göra med håret, men det kommer jag ABSOLUT inte ha råd med denna månad.

& sen är det Stockholms-resan sista helgen innan nästa löning som kommer att kosta endel självklart...

Man klagar oftast på att det inte händer något och sen händer ALLT på en och samma gång...illa men jag ska försöka att få allt att gå ihop på något sätt ändå. Man ångrar bara det man inte gjorde i livet...är det inte så ?!?
Kommentarer

Ja, det är så typiskt att allt kommer på samma gång och ibland bara önskar man att något hände... :)

Ha det bra!

Jag jobbar just nu för en tema kampanj åt L'Oreàl - så endast deras produkter fick jag hemskickade gratis :) dock vet jag inte om jag personligen har så mycket användning för de eftersom majoriteten är antirynk krämer :P

höhö, du ska se mig nyvaken! ;D

då jävlar skulle du nog bli rädd! ;D hahah

jag vet inte. jag kan bara inte gå uta för dörrn utan smink, har aldrig kunnat det, så det är väl mer att jag måste :/


Kom ihåg


Trackback