Hultsfredsfestivalen hann aldrig fylla 25 årInatt kom beskedet att Hultsfredsfestivalen kommer att läggas ner och alltså inte köra sitt 25 års kalas som det var tänkt iår.
Pga för få sålda biljetter ( som enligt uppgift är 5000 stycken såhär långt ) så beslutar man för att lägga ner hela festivalen och driva den i konkurs istället. Hur det blir med alla dom som köpt biljetter är man ännu osäker på men hoppas på att alla ska kunna få sina biljetter tillbax.

Vad tycker ni om att Hultsfredsfestivalen lägger ner ?

Själv så tycker jag att det är riktigt trist, men jag är inte förvånad. Biljettpriset på den festivalen är MYCKET dyrare än på många andra festivaler som nu startats i Sverige och kanske har Rockparty missat den stora utveckling som hänt inom fesivalerna på sistone och kanske inte lagt ner sig så mycket som man borde.
Trist är det iallafall både för alla som köpt biljetter, för alla som aldrig får besöka festivalen, för lilla Hultsfred och även för den svenska tradition som Hultsfredsfestivalen ändå stått för i 24 år....

Jag är glad att jag har varit där och haft fantastiskt skoj iallafall..

5 kommentarer
Kiwi

det är fruktansvärt trist tycker jag

Anonym

Snygg blogg :)

Mallyj

Vill du vara med att tävla om 2st Exklusiva Vinöppnare?

Dessutom alla som deltar kommer att få en gratis trolleribok hemskickad!Ifall du länkar till min blogg så kommer jag att skicka en gratis trolleribok till dig helt gratis och du är med i en tävling där 2 personer kommer få vars en exklusiv vinöppnare i högsta kvalité!Länka till: http://www.nattstad.se/mallyj

och sponsorn: http://www.rengoring.comSkriv sedan i kommentarerna länk till inlägget +din email eller skicka ett mail till mallyjohansson@gmail.com med adressuppgifter :)

http://www.nattstad.se/Mallyj?id=1017285

Bert karlsson

det är jätte tråkigt,,

shimei

Ifall du länkar till min blogg så kommer jag att skicka en gratis trolleribok till dig helt gratis och du är med i en tävling där 2 personer kommer få vars en exklusiv vinöppnare i högsta kvalité!