Att vara modell för en dag

Onsdagen startade ganska tidigt då jag & Ebba blev upphämtade kl 8 av AnaMaria och Desiree för en tur till Göteborg.
Lite trötta men glada satte vi oss och körde ner...vackert väder och härlig stämning i bilen bestämde vi oss för att stanna i Trollhättan och äta lite mat.

Parkerade vid ett köpcenter och Ebba va kvar i bilen. När vi senare kom ut för att åka igen så fanns inte Ebba kvar....PANIK !! Letade igenom bilen säkert 10 gånger för att verkligen se att hon inte gömde sig någonstans men fann henne verkligen ingenstans...=/
Gissa om min panik växte i magen. Det kändes som på film ! Det kunde ju inte bara vara sant att hon helt plötsligt var borta...vart hade hon tagit vägen ?
Efter många om om men så fick jag tag på vakten som jobbade på centret och hörde att två tjejer hade hittat en hund på parkeringen. Efter en stund fick jag tillbax min ögonsten men mitt hjärta va 300 grader och stressen stog som spön i backen. Jag har aldrig varit med om något så fruktansvärt som då....
Hur hon tog sig ut vet jag ärligt talat inte..men antagligen måste hon hoppat ut när vi klev ur utan att vi såg det. Hur kan jag verkligen inte fatta men så är det nog.Aldrig aldrig aldrig mer ska detta hända igen.tro mig ! Det fixar inte mitt hjärta.

Efter detta fruktansvärda så satt vi oss och åkte ner mot Götet igen och när spänningarna började släppa och man kunde slappna av igen efter denna dunderpanik så började vi skratta åt dåliga skämt, spinna vidare och vidare tills man nästan kissade på sig. Och när jag sen skulle köra i göteborg bland 4-filiga vägar för första gången så va det hysteriskt skoj !

In till studion hittade vi tillslut efter att ha flyttat tiden nästan 2 timmar.
Svettiga, kissiga och ganska trötta skulle vi fylla i formulär om oss och sen sätta oss och bli sminkade.
Just nu sminkös öppnade med :
- Va fan gör ni här när det är så fint vädet ute ? Jag är allergisk mot att jobba när det är såhär fint väder ute !

?!?! Öppnar man så när man får kunder till sig? haha Skulle inte tro det !
Men sminkningen tog högst 5 min och håret likaså sen va det klart för ombyte och bestämma sig för vad man skulle ha på sig.
Man fick gå in en och en till fotografen och så hade dom lite olika upplägg där hur man skulle göra. Hela tiden så visade fotografen vad det var hon ville man skulle göra så det var bara att följa.

Väldigt många bra bilder blev det på oss alla tre och det var riktigt svårt att välja vad man skulle köpa för några. Men jag valde 2 stycken som kostade 550 kr tillsammans och dessa blev det:Hemresan va minst lika trevlig med lite mat, färdgottis och massa prat.
En otroligt lyckad dag med alla känslor på en och samma gång. Tack för en superdag tjejer !!Kommentarer

jag tror du skulle gilla http://klackarnaitaket.blogg.se som var på blogawards i höstas, de är typ din stil :)

Jag är allergisk mot såna där ställen efter att ha jobbat på ett modell för en dag företag som var helt vedervärdigt dåligt..usch!Rekommenderar alltid vänner att gå till en riktig fotograf istället.


Kom ihåg


Trackback