Its a sunny day right here

God Morgon !

Natten har flytit på bra och jag sov som en bebis från halv 1 till 8 utan avbrott.
Dagen idag kommer att vara fullt upp och eftersom det är finare väder idag så kommer det att bli svettigt värre. Men skönt att det är vackrare väder iallafall....det var ju precis vad jag beställde.

Hoppas dagen bjuder på mycket spännande aktiviteter....
Kommentarer

svar: Nej jag ska inte på PIP :)

jag har också sovit som en stock i natt!!!! :P

Hejhej:)Fin blogg du har^^^Händer något händer något speciellt hos dig idag`?Undrar även ifall du kan ställa några frågor i min frågestund, det kan vara allt från min familj,vänner,vardasgliv,fritid osv osv.http://ayeland.devote.se/blogs/5428652/fraagestund.htm#WriteComment

Ha en fortsatt trevlig dag //Ayeland.devote.seHoppas du haft en fin dag.

sv:härligt, finfint här^**^

följ gärna min kamp för att gå ner i vikt, ska ner från 110 kg till 70 kg

kram :)

ledsen att göra dig besviken, men det blir inget för oss.. siktar in mig på soisphere istället ;Ddåligt med updates här. vart håller du hus?!

Fin blogg :)

Hej! Jättefin blogg! :DSkulle jag kunna be dig om en liten tjänst som skulle betyda SÅ mycket för mig? Jag är med i en tävling där man kan vinna en systemkamera. Skulle du kunna gå in och rösta på mitt bidrag här: http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=Linn+JohanssonTack på förhand. Det skulle betyda så mycket!

P.s Om du är med i någon tävling så let me know! Jag kan rösta på dig då :)

Heej!! Hoppas du får en underbar tid med all musik :-) Önskar såååå att jag var ledig så jag kunde åka dit!! Du kan väl njuta åt mig med?! Kraam


Kom ihåg


Trackback