Vår perfekta kväll igårIgår så tittade solen fram på kvällen så jag och min familj åkte till en bekant och badade.

Fantastisk utsikt över vattnet och underbara solen lyste. Skulle kunna stannat där för evigt. På sommaren så ska man ha nära till vatten för jösses va underbart det är.

Ebba njöt av att springa omkring med sin bästis Karima på bryggan men var väldigt avvaktade till vattnet. Även om jag höll henne i min famn när jag badade så var hon väldigt skeptisk.

Dock gick hon ner lite efter ett tag för att känna på vattnet med tassarna helt av egen vilja. Otroligt duktigt och modigt !

Med mysigt fika och massa prat så var kvällen verkligen helt perfekt. Älskar att vara med familjen och låta Ebba springa fritt.

Sötare får man nog leta efter...Kommentarer

jag tänkte också att kolsyran skulle pajja tänderna, men nej. =)) Sen är det väl olika, tänder till tänder antar jag.Okej fan vad kul att du ska plugga till hösten. Hoppas du kommer att tycka om den och att känns rätt.Just nu jobbar jag för att kunna börja plugga till stylist utbildningen, det är ruskigt dyrt fan. Vill inte ta lån heller.Det hade varit grymt om man kunde tjäna lite på bloggen också längre fram. Hade underlättat en aning.Men ska nog fixa det ändå till slut, vill detta som FAN =))Ha en trevlig kväll

Sv: Tack så mycket :)

Det är bara bra med mig, lite trött bara.

Själv då ? :)

Svar: tack snälla du :)jag redigerar de i photoshop elements, då brukar jag fixa med nivåer, intensitet(stavning), kontraster och ibland mättnad. Så, det är bara att testa dig fram!:D om du inte har photoshop så finns det något som heter GIMP som du laddar ner här: http://www.gimp.org/ , det liknar photohop ganska mycket, ett bra alternativ som är gratis dessutom!kram

sv: ja verkligen! fast mitt bidrag krånglar tror jag :s menmen, whatever :) fin blogg du har! (:

Men gosh, vovvsingen är så himla fin! Jag har en liten valppojke och han är inte så pjåkig han heller iochförsig :)


Kom ihåg


Trackback