Nya trenden - Snygg eller ful ?

Jessie plain jumpsuit

Denna älskade och hatade dress går nu att köpa på rean på Onlys utförsäljning.
Jag har länge sneglat på den där och sagt att jag är sjukt sugen på en men aldrig skulle köpa en till fullpris.

Men nu när det kostar 230 kr istället för 600 kr så börjar det klia i fingrarna.
Såg att Kissie använde en rosa på stan häromdagen och det är nog lite väl magstarkt för min smak, men att ha en svart hemma och mysa in sig i en höstruskig kväll skulle nog inte vara fel.

Vissa får ju lite bebisfeeling när dom ser denhär, och det kan jag väl kanske hålla med om lite. Men fan va mysigt och väldigt praktiskt att bara hoppa i en dress och dra upp dragkedjan. Inga glipor mellan tröja och byxa som gör att man fryser. Så länge man inte ska på toa, hahah DÅ blir det kallt.

nja jag får nog suga lite till på det där och se vad det blir..men sugen det är jag.Vad tycker ni om dessa hypade overaller?
Snygg eller ful ? Underbar eller avskyvärd ?Kommentarer

jag är lite delad till den där..men som du säger hemma så är den nog ganska okej. men aldrig på stan

fulaste jag vet !

njä det där är ingenting för mig

Superläckert tycker jag, ska titta in på deras sida och köpa en sån tror jag till de billiga priset

Sv; Ja, det tycker jag helr klart att du ska... BULLFEST!!! =)

Jag köpte en sån idag från Cubus och tycker dem är super mysiga och faktiskt lite gulliga! På stan, till skolan och sånt kanske inte är så jätte populärt, men hemma helt klart!

aa ellerhur, de spelar verkligen stor roll!!

Nej uschdå, gillar inte alls :p

Hihi ja :D

Jag har inte tyckt att dom mysdressarna ser så fina ut men den svarta där du har på bild kan ja mycke väl tänka mej faktsikt =)

ärligt talat... jag tycker det där är skitfult. overaller passar på barn. INTE PÅ VUXNA MÄNNISKOR! fast iof.. kissie är ju som en snorunge.kan nog dock vara mysigt att bära hemma när ingen annan ser..

Jag gillar den :)! trooor jag, haha

Ganska ful, men who cares, ysig hemma ju :)

jag bara älskar den!

men jag tycker nog att den ska vara i nån cool färg, jag är inte heller så mycket för just rosa, men nån annan ball färg skulle ju inte sitta fel. det måste vara nått av det smartaste som kommits på i klädväg. det är sjukt ballt o dra på sig en sån och känna sig lite "pojkig" , hehe! :)

Jag gillar den, men jag tycker att den passar hemma och inte i stan. Folk glor bara på en då, en sådan i vintern passar perfekt, då kan man mysa hemma.

Jag tycker det är snyggt med sånt! :)

Jag fullkomligt älskar dom där mysdressarna! Undra om dom fortfarande finns kvar?

Just den där var ju ok, men en del ser lite knasiga ut.

den kissie hade på är en Onepese jumpsuite, som är norsk uppfinning och de kostar ungefär 1500kr och är tusen ggr finare än den där (-:


Kom ihåg


Trackback