Inbjudningskort


Såhär i bröllopstider och mycket födelsedagar så är det helt många inbjudningkort som skickas runt till höger och vänster.
Många är väldigt duktiga och scrapar egna kort med massa pyssle och dyssel på. Sånt är verkligen otroligt vackert och gulligt att få. Men det är inte alla som varken kan eller har tid att sitta och tillverka egna kort. Då är det perfekt att kunna skicka efter proffsiga och snygga Inbjudningskort för en liten summa på nätet. Jag blev tipsad om  Optimalprint.se och blev kär i flera av deras kort som man kunde beställa.
Självklart så kan du ju ordna till dem precis så som du vill ha dem,men det finn många härliga förslag.

Man kan välja om dom ska gå att öppna eller bara vara ett kort. Om det ska vara till bröllop, fest, födelsedag, dop eller vad det nu må vara. Egen text och ja allt kan du bestämma själv. Det bästa är att man just nu får 10 kort helt gratis när man beställer.

Nu har jag ju inte beställt några kort själv så jag vet inte hur det är med service och frakttid, men hemsidan är väldigt ljus och fin. Det negativa med shopen är kanske att det finns så otroligt mycket att välja på att det blir lite rörigt och otroligt svårt att bestämma sig, haha Men det är ju ett problem som är ganska lyxigt.
Så har ni partytankar så gå in och kolla om ni hittar något ni gillar.
15 kommentarer
malin

kläder i olika storlekar säljes på min blogg !

checka inom :)

identity

Detta är tracklisten:1. "Cold Wind Blows"

2. "Talkin' 2 Myself" (featuring Kobe)

3. "On Fire"

4. "Won't Back Down" (featuring Pink)

5. "W.T.P."

6. "Going Through Changes"

7. "Not Afraid"

8. "Seduction"

9. "No Love" (featuring Lil Wayne)

10. "Space Bound"

11. "Cinderella Man"

12. "25 to Life"

13. "So Bad"

14. "Almost Famous"

15. "Love the Way You Lie" (featuring Rihanna)

16. "You're Never Over"Du kan ju lyssna lite på youtube innan du köper skivan ;P

Anonym

bra tips

Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

nej vet inte vad jag skulle göra om det hände nått riktigt illa... han har itne ringt ännu så jag går här och är sjukt nervös.. :/

Amanda Rieem - EN MASJÄVEL

ja inte är det kul att gå omkring ovetande!

dess

Hej! :)

är varmt så givetvis jobbar jag, vad annars ;P men snart semester!! :D v29 kan man börja njuta av livet lite :D :D :D Har du ngn semester i år? :)

Sanna

Tackar så jätte mycket =) det är ålderdomshem som jag kommer börja jobba på.jag som älskar att skicka inbjudningskort borde kanske gå in där för själv har jag inte värsta tiden att fixa dem själv! =)

josefine

Välkommen att kika in i min blogg! :)

Michan

Sv: Tack så mycket :)

Rebecka

Så hemskt är inte Sverige.

Jag trivs inte här bara. Trivs mycket bättre i andra länder. :)

Anonym

haha inte idag, varje dag! datorväska + handväska, riktigt tungt men är stark så hahah

dess

jobbar inte bara idag heller utan hela helgen när det ska bli 30 grader varmt o allt :p just my luck! :D jepp danne börjar också semestern då, han har fyra jag har tre veckor, vi tänkte försöka hitta ngn sista minuten resa ngnstans. först var det bilresa tänkt, men daniels bil är skum så vi skippar det ;P Har ni semester samtidigt då? kanske försöka fixa tjejträff under semestern? :O :D snart dags för första jobbpasset ..puh!

Shiko

Hej!

Jag är med i veckans blogg hos Ewesgittarrkompis.

Jag undrar om du kan slösa lite av din värdefulla tid och rösta på mig? Jag är nummer 3.Länk:

http://ewesgitarrkompis.blogg.se/2010/june/tavlingen.html#commentOm du röstar så måste du kommentera min blogg och tala om det. Så du får en länkning om jag vinner!

EMmelist

hej!! förlåt för att jag är så kass på svara på kommentarer,men har man semester så har man ;)jag har semester i två veckor till. vadårå?

Maria

Jag scrappade alla 150 inbjudningskort till vårt bröllop. Placeringskorten går i samma stil och förhoppningsvis tackkorten senare också. Det har tagit fruktansvärt mycket tid, men det blir billigare och mer originellt. Men såklart, är man inte så pysslig av sig är ju det andra ett bra alternativ.