Min helg på Selma Spa

I fredags direkt efter jobbet så åkte jag hem till Mamma och mötte upp henne och vi satte oss och åkte till Sunne. Kl 15 va vi där och fick vårat rum direkt. Ett fint rum med lite choklad och dessa små flaskor på rummet.

Efter ett tag så hade jag och mamma spritt ut lite kläder och grejer överallt i rummet, haha så just nu när jag tog kortet så är det inte så städat ;) Men det blir så när man byter om ett par gånger om dagen mellan träningskläder och badkläder.

Miljöerna är fantastiska på hotellet och Lobbyn bjuder på dessa syner ( nedan ) när man kliver in.


På fredagen så körde vi i gymmet, gick en timme på gåband och gottade oss runt om på hotellet och njöt av tillvaron. En middag njöts oxå även om det tog VÄLDIGT lång tid innan vi fick den.

Lördagen startade ganska tidigt och vi fick njuta av god frukost. Älskar verkligen hotellfrukost. Och sen efter det så va det på med badkläderna och köra pass i poolen. Och efter det Core Boll pass och ett avslappningspass samt en timmes gång på kvällen och ett litet dopp till för att skaka av musklerna på ett skönt sätt.


Det är en underbar tillvaro att smyga omkring i badrock och tofflor och bara njuta !

På lördagskvällen efter doppet så blev det middag återigen som tog sjukt lång tid att få. Det va helgens stora minus, det ska inte ta 1 timme att få en sallad.

Söndagen startade halv 8 för att återigen ha gott om tid för frukosten och för att sen kunna få på ansiktsbehandling kl 9. Väldigt skön behandling, e djuprengörande och väldigt återfuktande.
Efter det va i så möra i kroppen och i sinnet att vi i lugn och ro packade ihop och åkte hem.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback